Τρομερά πράγματα συνέβησαν σε αγώνα της ιρλανδικής Premiership, με τον τερματοφύλακα της Γκλεντόραν, Άαρον ΜακΚάρι, να δέχεται κόκκινη κάρτα, επειδή… πλάκωσε το συμπαίκτη του Μπόμπι Μπαρνς κατά τη διάρκεια της χθεσινής ισοπαλίας 2-2 με την Κολερέιν.
Όταν ο Κάθερ Φριλ της Κολερέιν ισοφάρισε στο 80′, ο Κάρι έτρεξε και έπεσε πάνω στον αμυντικό Μπαρνς, προκαλώντας την πτώση του στον αγωνιστικό χώρο.
«Δεν είδα καθόλου εκείνη τη στιγμή τι συνέβη» είπε ο προπονητής της Γκλεντόραν, Μικ Μακ Ντέρμοτ, για το περιστατικό.
«Θα του ρίξω μια ματιά, αλλά ο Άαρον σήκωσε τα χέρια ψηλά στα αποδυτήρια και είπε ότι δεν έπρεπε να συμβεί. Δεν υπάρχει καμία σύγκρουση εδώ μεταξύ των παικτών. Έχουμε μια δεμένη ομάδα εδώ, όλοι έχουν εκνευριστεί,, αλλά ήταν ένα πραγματικά κακό γκολ για να δεχτούμε».
Δείτε το βίντεο:
GOAL + RED CARD! ⚽️🟥
Cathair Friel levels it up and in a moment of madness, Aaron McCarey gets sent off for clashing with team-mate Bobby Burns!
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.