Δυτική Όχθη – Ισραηλινοί σκότωσαν Παλαιστίνιο
Νεκρός έπεσε το βράδυ της Πέμπτης από πυρά Ισραηλινών στρατιωτών Παλαιστίνιος στη Δυτική Όχθη. Την ανακοίνωσε έκανε ο ισραηλινός στρατός.
Παλαιστίνιος σκοτώθηκε το βράδυ της Πέμπτης από πυρά Ισραηλινών στρατιωτών στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, σύμφωνα με ανακοίνωση του στρατού.
Η ανακοίνωση του στρατού
«Δύο ύποπτοι που έριχναν μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό σε οδική σήραγγα θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές οδηγών εξουδετερώθηκαν από στρατιώτες… Ο ένας από αυτούς συνελήφθη και ο άλλος, τραυματισμένος από τους πυροβολισμούς, υπέκυψε στα τραύματά του», ανέφερε ο ισραηλινός στρατός.

*Φωτογραφίες αρχείου
- «Το Χελιδόνι» του Γκιλιέμ Κλούα στο Θέατρο ΕΛΕΡ
- Οι ΗΠΑ θα καθυστερήσουν τις παραδόσεις όπλων σε ευρωπαϊκές χώρες – Αιτία ο πόλεμος στο Ιράν
- Γλυφάδα: Συνελήφθη μητέρα ανηλίκου ο οποίος ταυτοποιήθηκε για τον βανδαλισμό του σχολικού συγκροτήματος
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Κτηματολόγιο: 30 χρόνια λειτουργίας και 3,45 εκατ. «ορφανά» ακίνητα
- Κεφαλονιά: Στον ανακριτή οι κατηγορούμενοι για τον θάνατο της 19χρονης – Οι αντιφάσεις στους ισχυρισμούς τους
- Τι είναι η «Θεωρία του Απριλίου»;
- Νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε σε ακάλυπτο πολυκατοικίας της Αθήνας – Προσήχθη ένας άντρας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442