Άρης – Η ώρα των διεθνών
Οι Σούντγκρεν, Τζέγκο και Μπράμπετς αναμένεται να ενσωματωθούν σήμερα στις προπονήσεις και να τεθούν στην διάθεση του Άκη Μάντζιου για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Λαμία.
Ο Άκης Μάντζιος θα συνεχίσει σήμερα τις δοκιμές του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στην εκτός έδρας αναμέτρηση (18/10) της Δευτέρας με τη Λαμία.
Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να έχει από σήμερα στη διάθεση του και τους Ντάνιελ Σούντγκρεν, Τζίμι Τζέγκο και Γιάκουμπ Μπράμπετς, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες της Σουηδίας, της Αυστραλίας και της Τσεχίας, αντίστοιχα.
Οι προαναφερθέντες υπολογίζονται, φυσικά, για το βασικό σχήμα του αγώνα με την ομάδα της Φθιώτιδας. Ακόμα, στο σημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης αναμένεται να επιστρέψει σε πλήρεις ρυθμούς και ο Ντιαγέ.
Το ευχάριστο για τον προπονητή του Άρη είναι οτι μπορεί πλέον να υπολογίζει και τον Γκάμα, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.
- Λίβερπουλ – Μπάρνσλεϊ 4-1: Πρόκριση για τους «Reds» και τώρα Μπράιτον! – Αναλυτικά τα ζευγάρια στους «32»
- Γιουβέντους – Κρεμονέζε 5-0: «Πάρτι» για τη Μεγάλη Κυρία
- Ρεάλ Μαδρίτης: Η «AS» εξηγεί από πότε άρχισε η «φθορά» του Τσάμπι Αλόνσο στη «βασίλισσα»
- Άρχισε γυμναστήριο ο μαχητής της ζωής Ακίλε Πολονάρα!
- Από νωρίς στα… βαθιά ο Κάρικ – Το ντέρμπι με την Σίτι και τα καλά λόγια του Γκουαρντιόλα
- Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ντραγκόφσκι από τον Παναθηναϊκό στη Βίτζεβ Λοτζ (vid)
- «Ο Παναθηναϊκός κοντά στη μεταγραφή του Σαντίνο Αντίνο» (pic)
- LIVE: Λίβερπουλ – Μπάρνσλεϊ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442