Ηλιάνα Παπαγεωργίου – «Δεν πληρωνόμουν καν, ήμουν απένταρη»
Τα πρώτα της χρόνια στον χώρο του modelling θυμήθηκε η Ηλιάννα Παπαγεωργίου και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε, αναλύοντας πως δεν κλείνουν όλα τα μοντέλα μεγάλες συμφωνίες.
Τα πρώτα της χρόνια στον χώρο του modelling θυμήθηκε η Ηλιάννα Παπαγεωργίου και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε, αναλύοντας πως δεν κλείνουν όλα τα μοντέλα μεγάλες συμφωνίες.
«Στην αρχή της καριέρας μου έτσι ξεκίνησα. Όλοι έτσι ξεκινούν. Αν θέλεις να έχεις ένα οικονομικό σπίτι, θα πρέπει να δουλέψεις χρόνια για να το πληρώνεις. Θα πρέπει κι οικονομικά να μείνεις και σε ράντζο. Πρέπει να κάνεις διαφημίσεις για να μην τρέχεις για τρεις και εξήντα. Μπορείς να βγάλεις πολλά χρήματα. Στη Νέα Υόρκη έκανα καλή διαχείριση. Τους πρώτους μήνες της καριέρας δεν πληρωνόμουν καν, ήμουν απένταρη. Έπρεπε να κάνω οικονομία, έπαιρνα το λεωφορείο και το μετρό», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
Δείτε το βίντεο
- «Εμφύλιος» ΑΕΚ – Καρδίτσα στο BCL, με Μπεσίκτας στο Eurocup ο Πανιώνιος
- Το μακρινό 1987, η Μάριαμ Ντάμπο δεν είχε την αυτοπεποίθηση να υποδηθεί το «κορίτσι του Μποντ»
- Γερμανία: Ο 26χρονος που σκότωσε τον Τούρκο ελεγκτή είχε νωρίτερα προκαλέσει επεισόδιο και σε άλλο τρένο
- Τι είπε ο Κάρικ για το… κούρεμα του οπαδού της Γιουνάιτεντ, λίγο πριν το κρίσιμο ματς με τη Γουέστ Χαμ
- Ιαπωνία: Στους 46 ανήλθαν οι νεκροί από τις ισχυρές χιονοπτώσεις
- Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή η μητέρα του
