Ένταση επικράτησε το πρωί της Παρασκευής στο χώρο του 2ου ΕΠΑΛ Πάτρας, στο τέρμα της οδού Αγίας Σοφίας που τελεί υπό κατάληψη. Πρωταγωνιστές στο επεισόδιο δύο μαθητές του σχολείου που ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.
Το επεισόδιο παραλίγο, μάλιστα, να μετατραπεί σε σύρραξη αλλά τα πνεύματα ηρέμησαν χάρη στην παρέμβαση των αστυνομικών που έφθασαν στο σημείο.
Σύμφωνα με το thebest.gr ο ένας από τους δύο μαθητές είπε στους αστυνομικούς ότι έπεσε και τραυματίστηκε στο κράσπεδο του πεζοδρομίου ενώ πρώτες βοήθειες του παρείχαν μαθήτριες οι οποίες βρίσκονται στο σημείο καθώς φέρει ανοικτό τραύμα και θα χρειαστεί ράμματα.
Το 2ο ΕΠΑΛ της Πάτρας είναι το σχολείο που φέρεται να καταγράφει τις περισσότερες ημέρες κατάληψης σε πανελλαδικό επίπεδο. Είναι χαρακτηριστικό ότι την τελευταία 4ετία δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας της σχολικής χρονιάς που να μην καταγράφεται τουλάχιστον μία εβδομάδα καταλήψεων. Το ίδιο συνεχίζεται και την τρέχουσα σχολική χρονιά.
Σημειώνεται ότι στο κτίριο της Αγίας Σοφίας συστεγάζονται επίσης, το 5ο Εσπερινό ΕΠΑΛ, το 6ο ΕΠΑΛ και το Σχολικό Εργαστηριακό Κέντρο Πάτρας.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας