Ολοκληρώθηκε το πρώτο κομμάτι της 4ης αγωνιστικής της Superleague, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει το ντέρμπι με την ΑΕΚ, επικρατώντας στην Τούμπα με 2-0. Ο Δικέφαλος του Βορρά άνοιξε το σκορ στο 42’ με τον Μπίσεσβαρ και στο 79’ ο Κούρτιτς σφράγισε τη νίκη με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.
Με νίκη συνέχισε και ο Ολυμπιακός, ο οποίος κέρδισε στην Τρίπολη τον Αστέρα με 2-0. Τα γκολ για τους Ερυθρόλευκους οι Τικίνιο (7’) και Αγκιμπού Καμαρά (23’).
Σημαντική νίκη πέτυχε και ο Παναθηναϊκός, με τους Πράσινους να βγάζουν αντίδραση μετά τις ήττες με ΠΑΣ Γιάννινα και Αρη και να διαλύουν στη Λεωφόρο τον Βόλο με 5-1.
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, Λαμία και Παναιτωλικός ήρθαν ισόπαλοι 2-2.
Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα (27/9) με τα παιχνίδια ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ (17:15), Απόλλων Σμύρνης – Ιωνικός (19:30) και Ατρόμητος – Αρης (19:30).
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Live streaming: Ολυμπιακός Β’ – Μαρκό. Παρακολουθήστε σε live streaming στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός Β’ – Μαρκό για τη 16η αγωνιστική της Super League 2. Τηλεοπτικά από το MEGA News.
Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Καρδίτσα με σκορ... ΝΒΑ (80-120) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστική της Stoiximan GBL, με τον Άλεκ Πίτερς να σημειώνει ρεκόρ καριέρας με 35 πόντους και τον Ταϊρίκ Τζόουνς να κάνει θετικότατο ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα.