Θεσσαλονίκη – Σύλληψη δύο αλλοδαπών διακινητών μετά από καταδίωξη
Πρόκειται για αλλοδαπούς ηλικίας 19 και 29 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, αντίσταση, απείθεια ενώ διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.
Δύο άτομα που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών με επιβατικό όχημα, συνέλαβαν οι αστυνομικοί του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για αλλοδαπούς ηλικίας 19 και 29 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, αντίσταση, απείθεια ενώ διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.
Οι αστυνομικοί του τμήματος εντόπισαν στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Καβάλας (ύψος Ασπροβάλτας) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο επιχείρησαν να ελέγξουν. Ο 19χρονος οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και στην περιοχή της Ρεντίνας εγκατέλειψε το όχημα και προσπάθησε να διαφύγει πεζός. Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από καταδίωξη συνελήφθη παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε. Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, καθώς και άδειας ικανότητας οδήγησης.
Στο αυτοκίνητο επέβαιναν και συνελήφθησαν ο 29χρονος συνοδηγός και πέντε αλλοδαποί (2 εκ των οποίων στο χώρο των αποσκευών, ο ένας ανήλικος).
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας