Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μίλαν – Βενέτσια 2-0 – Ντίαζ και Ερνάντεζ «καθάρισαν» για την Μίλαν

Μίλαν – Βενέτσια 2-0 – Ντίαζ και Ερνάντεζ «καθάρισαν» για την Μίλαν

Η Μίλαν τα βρήκε… σκούρα κόντρα στην Βενέτσια αλλά με γκολ των Ντίαζ και Ερνάντεζ επικράτησε 2-0 και σκαρφάλωσε στην κορυφή του πρωταθλήματος μαζί με την Ιντερ.

Επιστροφή στις νίκες, μετά την ισοπαλία κόντρα στην Γιουβέντους για την Μίλαν. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι αν και τα χρειάστηκε, επικράτησε με 2-0 της Βενέτσια, και επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μαζί με τη Ιντερ. Ντίαζ (68΄) και Ερνάντεζ (82΄) υπέγραψαν την νίκη των Ροσονέρι. Πρώτο γκολ για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό στον Σαν Σίρο στην 17η συμμετοχή του για το πρωτάθλημα.

Ο Στέφανο Πιόλι παράταξε στον αγωνιστικό χώρο την ομάδα με το μικρότερο μέσο όρο ηλικία για την φετινή χρονιά στην Serie A (24 χρόνια 166) και δυσκολεύτηκε για περίπου 70 λεπτά κόντρα στην Βενέτσια. Οι Ροσονέροι ήταν φλυάροι στην περισσότερη ώρα του παιχνιδιού, ωστόσο κατάφερε να βρει την λύση στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά από ωραία συνεργασία, ο Ερνάντεζ έδωσε την ασίστ στον Ντίαζ και αυτός από κοντά έκανε το 1-0, ενώ λίγο αργότερα, ο Ισπανός μπακ, «καθάρισε» την υπόθεση νίκη με ωραίο διαγώνιο σουτ.

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Φλορέντσι (59’ Σαλεμάκερς), Μπάλο Τουρέ (59’ Ερναντές), Ρομανιόλι, Γκάμπια (59’ Τόμορι), Τονάλι, Μπενασέρ, Ρέμπιτς (74’ Πελέγκρι), Καλουλού, Μπραΐμ Ντίαθ (81’ Κεσί), Λεάο

ΒΕΝΕΤΣΙΑ: Μαένπα, Τσεκαρόνι, Καλντάρα, Μολινάρο, Εμπουεχί (74’ Ματσόκι), Βάκα (81’ Τέσμαν), Μπούσιο, Πέρετς (53’ Τσρνιγκόι), Φορτέ (53’ Ανρί), Αράμου, Γιόνσεν (74’ Οκερέκε)

Την ίδια ώρα, η Εμπόλι είχε εύκολο βράδυ κόντρα στην Κάλιαρι. Σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, επικράτησε με 2-0 και άφησε χωρίς νίκη Κάλιαρι, αφήνοντας την στο πάτο της βαθμολογίας.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024