Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπασακσεχίρ – Φενέρμπαχτσε 2-0 – Σκληρή ήττα της Φενέρ πριν τον Ολυμπιακό

Μπασακσεχίρ – Φενέρμπαχτσε 2-0 – Σκληρή ήττα της Φενέρ πριν τον Ολυμπιακό

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, Φενέρμπαχτσε, ηττήθηκε από την Μπασακσεχίρ με 2-0 και έχασε μεγάλη ευκαιρία να πιάσει την Μπεσίκτας στην κορυφή.

Πρώτη ήττα για τη Φενέρμπαχτσε στο τουρκικό πρωτάθλημα! Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League δεν άντεξε απέναντι στην Μπασακσεχίρ και γνώρισε την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς η «Μπασάκ» επικράτησε με 2-0 και πήρε από την πλευρά της το πρώτο «τρίποντο» στη σεζόν!

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Βίσκα που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δύο ασίστ. Βασικός ο Πέλκας που βγήκε στο ημίχρονο.

Η Μπασακσεχίρ άνοιξε το σκορ στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Βίσκα «σέρβιρε» στον Οκάκα. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και στο δεύτερο μέρος και… καθάρισαν την υπόθεση στο φινάλε, όταν ο Βίσκα έβγαλε στον Γκούλμπραντσεν για το τελικό 2-0.

Φενέρμπαχτσε (Βίτορ Περέιρα, 3-4-2-1): Μπαγιντίρ – Αζίζ, Κιμ, Σάλαϊ – Οσαγι-Σάμουελ (46’ Βαλένσια), Μέγιερ (75’ Γιαντάς), Λουίς Γκουστάβο, Καντίογλου – Γκουμουσκάγια (63’ Νόβακ), Πέλκας (46’ Ρόσι) – Μπερίσα (63’ Οζίλ).

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024