Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άστον Βίλα – Έβερτον 3-0 – «Πάρτι» της Βίλα με Μπέιλι

Άστον Βίλα – Έβερτον 3-0 – «Πάρτι» της Βίλα με Μπέιλι

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λέον Μπέιλι, η Άστον Βίλα έκανε «σμπαράλια» την Έβερτον και επικράτησε με 3-0 για την 5η αγωνιστική της Premier League.

Απότομη… προσγείωση για την Έβερτον! Με μία τρομερή εμφάνιση, η Άστον Βίλα έκανε… πλάκα στην ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ μέσα στο «Βίλα Παρκ» και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λέον Μπέιλι επικράτησε με 3-0 και πήρε τη δεύτερη νίκη της σεζόν, φτάνοντας έτσι τους 7 βαθμούς.

Πρώτη ήττα στη σεζόν για την Έβερτον που παρέμεινε με 10 βαθμούς και έμεινε στο -3 από την κορυφή και τη Λίβερπουλ.

Παρότι το πρώτο μέρος δεν είχε ρυθμό και φάσεις, οι γηπεδούχοι φρόντισαν να ανάψουν τις μηχανές με το… καλησπέρα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Ντόουκλας Λουίς πέρασε μία όμορφη πάσα στον Μάτι Κας και εκείνος με ένα πολύ καλό σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Πίκφορντ για το 1-0 στο 66ο λεπτό.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Μπέιλι εκτέλεσε κόρνερ και ο Ντιν την έστειλε κατα λάθος στην εστία της ομάδας του, σημειώνοντας έτσι το δεύτερο γκολ της Άστον Βίλα που φάνηκε να… καθαρίζει. Και έτσι έγινε, καθώς στο 75′ ο Μπέιλι έπιασε έναν «κεραυνό» μέσα από την περιοχή και διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τους «χωριάτες» που ανέβηκαν στους 7 βαθμούς.

ΒΙΛΑ: Μαρτίνεθ, Κονσά, Μινγκς, Τάργκετ (61’ Μπέιλι, 82’ Γιανγκ), Τουανζέμπε, ΜακΓκίν (40’ Νακαμπά), Κας (86’ Τραορέ), Ντόουγκλας Λουίζ, Ράμσεϊ, Ινγκς, Γουότκινς.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Μπέγκοβιτς, Ντιν, Κιν, Μίνα, Γκόντφρεϊ, Τάουνσεντ, Άλαν (72’ Γκόρντον), Ντουκουρέ, Γκρέι, Ροντόν (63’ Γκόμες), Ιβόμπι (81’ Ντέιβις)

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024