Αναβολή για Σεβίλλη- Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ- Αλαβές
Η La Liga ανακοίνωσε την αναβολή των αναμετρήσεων Σεβίλλη- Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ- Αλαβές, λόγω των υποχρεώσεων που έχουν οι παίκτες με τις εθνικές ομάδες τους.
Αναβολή για δύο αναμετρήσεις αποφάσισε η La Liga, λόγω των υποχρεώσεων των διεθνών ποδοσφαιριστών με τις εθνικές ομάδες τους για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022.
Έτσι λοιπόν, τα ματς Σεβίλλη- Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ- Αλαβές, που ήταν προγραμματισμένα για το Σάββατο (11/9) δεν θα πραγματοποιηθούν, με τις εν λόγω ομάδες να έχουν ήδη καταθέσει αίτημα αναβολής στην ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας.
Ο λόγος της αναβολής οφείλεται στο γεγονός ότι τα ξημερώματα της Παρασκευής (10/9) διεξάγονται αγώνες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ το 2022, με αποτέλεσμα οι διεθνείς των ομάδων Σεβίλλη, Μπαρτσελόνα, Βιγιαρεάλ, Αλαβές να μην είναι διαθέσιμοι για τα παιχνίδια με τους συλλόγους τους.
Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας ενέκρινε το αίτημα των ομάδων και συνεπώς, οι αγώνες θα μετατεθούν με τις νέες ημερομηνίες να ανακοινώνονται τις προσεχείς ημέρες.
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.