Συνομιλία Μητσοτάκη – Λάιεν για το Αφγανιστάν και το προσφυγικό
Ο Πρωθυπουργός και η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αντάλλαξαν απόψεις ενόψει της σημερινής τηλεδιάσκεψης των ηγετών της G7 για τις εξελίξεις στο Αφγανιστάν
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε νωρίτερα τηλεφωνική επικοινωνία με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν.
Ο Πρωθυπουργός και η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αντάλλαξαν απόψεις ενόψει της σημερινής τηλεδιάσκεψης των ηγετών της G7 για τις εξελίξεις στο Αφγανιστάν.
Ακόμη, με αφορμή τόσο την επικείμενη ετήσια ομιλία της Προέδρου της Κομισιόν για την Κατάσταση της Ένωσης, όσο και τη Σύνοδο Κορυφής των εννέα μεσογειακών κρατών της Ε.Ε. (MED9EU) τον Σεπτέμβριο στην Κρήτη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι είναι αναγκαία η ανάληψη από τις μεσογειακές χώρες πρωτοβουλιών για την κλιματική κρίση, με έμφαση στις δασικές πυρκαγιές.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας