Ζάκυνθος- Από ηλεκτροπληξία ο θάνατος του 9χρονου λέει η ιατροδικαστής – Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες
Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο χωριό Μόλλας στο Ελμπασάν της Αλβανίας, θα τελεστεί η τελευταία πράξη του δράματος για τον άτυχο 9χρονο που κατέληξε ύστερα από ηλεκτροπληξία, το περασμένο Σάββατο, στο Τσιλιβή Ζακύνθου.
Στη Πάτρα βρίσκεται η σορός του αδικοχαμένου 9χρονου αγοριού, που έχασε την ζωή του το Σάββατο το βράδυ, στο Τσιλιβή Ζακύνθου.
Η ιατροδικαστής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, που εξέτασε τον άτυχο 9χρονο, ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ «ότι σύμφωνα με την νεκροψία-νεκροτομή, η αιτία θανάτου του 9χρονου, είναι η ηλεκτροπληξία».
Την ίδια ώρα ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις συλληφθέντες -ο ιδιοκτήτης, ο ηλεκτρολόγος και ο ψυκτικός- αφού ορίστικε δικάσιμος.
Στο χωριό Μόλλας στην Αλβανία η κηδεία
Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο χωριό Μόλλας στο Ελμπασάν της Αλβανίας, θα τελεστεί η τελευταία πράξη του δράματος για τον άτυχο 9χρονο που κατέληξε ύστερα από ηλεκτροπληξία, το περασμένο Σάββατο, στο Τσιλιβή Ζακύνθου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ, από το στενό οικογενειακό κύκλο του 9χρονου, μόλις ολοκληρωθεί η νεκροψία – νεκροτομή, τότε οι συγγενείς θα συνοδέψουν τη σορό στην Αλβανία, ώστε να γίνει η ταφή του παιδιού και η κηδεία πιθανότατα να πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τρίτης.
Ραγίζει καρδιές ο πατέρας
Την ίδια ώρα ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 9χρονου παιδιού που πέθανε από ηλεκτροπληξία στο Τσιλιβί της Ζακύνθου την ώρα που έπαιζε. «Ήταν δράμα μεγάλο. Πήγε το παιδί να παίξει, μας έφυγε το παιδί για πέντε λεπτά… Έπαιζε συχνά εκεί με άλλα παιδιά», είπε ο κ. Γιάννης, στο Mega.
Εκείνο που στοίχισε τη ζωή του 9χρονου ήταν ένα κλιματιστικό το οποίο είχε διαρροή ρεύματος. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο πατέρας, είχε γίνει σύσταση για τη διαρροή στους ιδιοκτήτες στο παρελθόν.
«Ήταν τα καλώδια ανοιχτά και το παιδί έπαιζε με τα άλλα παιδιά, πήγε να κρυφτεί εκεί, ακούμπησε το σώμα του εκεί, και πάει. Ο γείτονας που μένει απέναντι του το είχε πει του ιδιοκτήτη, αλλά δεν είχαν δώσει σημασία. Εγώ δεν το γνώριζα αυτό το θέμα, αργότερα το έμαθα. Δεν θα άφηνα να παίζει το παιδί μου εκεί. Τους έχουμε γείτονες και δεν ήρθαν να πουν συλλυπητήρια».
Ο πατέρας έφτασε στα πρώτα λεπτά και ο 9χρονος έσβησε στα χέρια του.
«Το πήρα στα χέρια το παιδί, του έδωσα ένα φιλί. Το παιδί μου έμεινε στα χέρια», δήλωσε. «Εγώ εύχομαι να μην τύχει σε κανένα γονιό αυτό».
- Οσεάν Ντοντάν: Κορυφαία τενίστρια έκανε αυξητική στήθους και άνοιξε Onlyfans (pics+vids)
- Καμπανάκι Ισραηλινού αναλυτή για Τουρκία: Αυτό που κάνει ο Ερντογάν στην Αθήνα θα το κάνει σε όλους
- «Εύχομαι κανείς να μην περάσει αυτό που έπαθα»: Τι δήλωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για την περιπέτεια της υγείας του
- Αγρότες: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ πετάει δακρυγόνα στο πλήθος στην Πάτρα [βίντεο]
- Τραμπ: Κατηγορεί για «προδοσία» τα ΜΜΕ που διερωτώνται για την υγεία του
- Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία του με τον Μόντε Μόρις (vid)
- Αυστρία: Ποινή φυλάκισης 15 μηνών στον πρώην μεγιστάνα Ρενέ Μπένκο για απάτη
- Σαμσουνσπόρ: «Όχι» στους οπαδούς της που ζήτησαν να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ με εμφάνιση που θυμίζει τον Κεμάλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)











![Αγρότες: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ πετάει δακρυγόνα στο πλήθος στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/image-1-130x85.jpg)
![Αγρότες: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ πετάει δακρυγόνα στο πλήθος στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/image-1-315x220.jpg)
![Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/AC4A5648-1-315x220.jpg)
![Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotis-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442