Ζέτα Μακρυπούλια – Σε ποιον τραγουδάει «Ακόμα ένα καλοκαίρι χωρίς εσένα»;
Η παρουσιάστρια του περνάει ένα άκρως μεταβατικό καλοκαίρι
Μετά την Σαμοθράκη, η Ζέτα Μακρυπούλια συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον Νίκο Μουτσινά, αυτή τη φορά στο μαγευτικό Πήλιο.
Η παρουσιάστρια του ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ και ηθοποιός περνάει ένα άκρως μεταβατικό καλοκαίρι, καθώς όπως έγινε και επίσημα γνωστό πριν μερικές ημέρες εκείνη και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 12 χρόνια σχέσης.
Εδώ και μερικές ώρες, η Ζέτα Μακρυπούλια βρίσκεται στο χωριό Κεραμίδι κοντά στον Βόλο μαζί με τον Νίκο Μουτσινά και περνούν ξέγνοιαστες στιγμές, λίγο πριν επιστρέψουν στις τηλεοπτικές τους υποχρεώσεις. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ μάλιστα απαθανάτισε την φίλη του στο εντυπωσιακό πέτρινο κατάλυμα που μένουν, να απολαμβάνει τη θέα και να φαίνεται πιο ξέγνοιαστη και χαλαρή από ποτέ.
- Ανατροπή: Burnout δεν παθαίνουν (μόνο) όσοι δουλεύουν περισσότερο
- Έρχονται «ραβασάκια» για τα ανασφάλιστα οχήματα – Πρόστιμα έως 1.000 ευρώ
- Ισραηλινό πλήγμα σε ξενοδοχείο στη Βηρυτό – «Συμβάντα» σε δυο πλοία κοντά σε ΗΑΕ και Ομάν
- Συνταγή: Νηστίσιμο κέικ με κακάο και πορτοκάλι
- Φάρμακα παχυσαρκίας και μετά το πρόγραμμα του Ταμείου Ανάκαμψης
- Το Ισραήλ βομβάρδισε ξενοδοχείο σε προάστιο της Βηρυτού
- Νεκρή 11χρονη από θραύσματα στο Κουβέιτ
- Οι τροφές που κάνουν καλό στη μνήμη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 04.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/elen-laureano-aG4jfiaRm7E-unsplash-1-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442