Ένα ακόμα γκολ με τη φανέλα της Φενερμπαχτσέ πέτυχε ο Δημήτρης Πέλκας.
Ο διεθνής μεσοεπιθετικός σκόραρε στο φιλικό που έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης η τούρκικη ομάδα με την Ντιναμό Κιέβου και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
Στο 63’ ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ αξιοποίησε την πάσα του Μεσούτ Οζίλ και ισοφάρισε σε 1-1 το παιχνίδι με την κροατική ομάδα. Πέντε λεπτά αργότερα αντικαταστάθηκε από τον Τούρκο μέσο Ιρφάν Καχβετσί.
Αυτό ήταν το πρώτο φετινό γκολ του Δημήτρη Πέλκα. Πέρσι, σε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις είχε 8 γκολ και 8 ασίστ.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η Παρί «κάθισε» στο εκτός έδρας 3-2, η Μονακό προηγήθηκε, όμως έμεινε με δέκα παίκτες και οι γηπεδούχοι μπήκαν σε τροχιά πρόκρισης. Η Μονακό έκανε το 2-2 στο 90+1’ και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος