Από τις 25 προσαγωγές που πραγματοποιήθηκαν για τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες το βράδυ, στο Σύνταγμα, σε συγκέντρωση αντιεμβολιαστών, οι 4 μετατράπηκαν σε συλλήψεις, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ.
Υπενθυμίζεται, ότι, όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, η σχετική ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής «είχαν παραμείνει περίπου 1.500 άτομα στην πλατεία Συντάγματος και στο οδόστρωμα της Λεωφόρου Αμαλίας, αγνοώντας τις εκκλήσεις – προειδοποιήσεις του επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων να αποχωρήσουν από το οδόστρωμα, προκειμένου να διεξαχθεί ανεμπόδιστα η κυκλοφορία των οχημάτων που είχε διακοπεί. Ξαφνικά ικανός αριθμός των συγκεντρωμένων προέβη σε ρίψη μάρμαρων, πετρών, φωτοβολίδων και εκρηκτικών μολότοφ κατά των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν έμπροσθεν του Μνημείου Αγνώστου Στρατιώτη. Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν στην απώθηση των συγκεντρωμένων, με ρίψεις νερού και περιορισμένη χρήση δακρυγόνων».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.