Ισπανός influencer και τραγουδιστής με πάνω από 26 εκατομμύρια followers στο TikTok, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων μετά τις δηλώσεις του περί στειρότητας και μη χρήσης προφυλακτικών στο σεξ.

Σε βίντεο ο 19χρονος Ναΐμ Νταρέκι σε συνέντευξη στον Ισπανό YouTuber Mostopapi είπε πως «δυσκολεύομαι με τα προφυλακτικά, οπότε δεν χρησιμοποιώ ποτέ».

Και καθώς καμία από τις συντρόφους του δεν είχε μείνει έγκυος, «άρχισα να σκέφτομαι πως είχα πρόβλημα. Οπότε, τους έλεγα ‘χαλαρώστε, είμαι στείρος, αλήθεια’» ανέφερε στη συνέντευξη ο 19χρονος χαχανίζοντας με την εξυπνάδα του.

Μετά το άγριο «κράξιμο» βεβαίως ο Νταρέκι ζήτησε δημοσίως συγγνώμη για «τις τρέλες που είπε» και είπε πως δεν το πίστευε και όλα τα κλασσικά.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Κάποιες φορές δεν συνειδητοποιώ την ευθύνη που μου αναλογεί. Έκανα ένα σχόλιο το οποίο πραγματικά είναι άτοπο και εσφαλμένο. Κάποιες φορές λέω πράγματα και άλλες υπερβάλλω, όμως αυτό που είπα ήταν απλά τρελό και ελπίζω να είχε κοπεί στο μοντάζ και κανείς να μην το είχε ακούσει» ανέφερε ο ίδιος μέσω Instagram.

Ο υπουργός Ισότητας ζήτησε από την εισαγγελία να παρέμβει, για να διαπιστωθεί αν ο Νταρέκι λέει την αλήθεια και σ’αυτήν την περίπτωση να αναγνωριστούν τα πιθανά θύματα της σεξουαλικής απάτης, που υπό τον ισπανικό νόμο συνιστά σεξουαλική κακοποίηση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο