Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πάει σε λύση καθαρού γκαρντ
Η στελέχωση των ερυθρόλευκων στην περίμετρο τους δίνει την ευελιξία να ψάξουν για παίκτη χωρίς αγκυλώσεις ως προς την ακριβή του θέση. Γράφει ο Μιχάλης Στεφάνου.
Αν η Βιλερμπάν δεν το είχε μετανιώσει για τον Ντέιβιντ Λάιτι, ο Ολυμπιακός θα είχε διαμορφώσει τον βασικό κορμό του και θα είχε ανοιχτές μόνο κάποιες συμπληρωματικές εκκρεμότητες, όπως του Τάισον Κάρτερ και του Κώστα Αντετοκούνμπο.
Το γεγονός, όμως, ότι ο Αντονι Πάρκερ αποφάσισε να ακυρώσει την συμφωνία για τον Αμερικανό, ανάγκασε τους ερυθρόλευκους να ξαναβγούν στην αγορά για μια πολύ κομβική προσθήκη.
Κι αν στην περίπτωση του Αμερικανού ο Γιωργος Μπαρτζώκας αποφάσισε γρήγορα και χωρίς ενδοιασμούς, δεν σημαίνει ότι θα κάνει το ίδιο και τώρα.
Τεράστιο βήμα παραμονής στη Serie A έκανε η Φιορεντίνα μετά το 4-1 επί της Κρεμονέζε στο «Τζοβάνι Τζίνι». Οι «Βιόλα» ανέβηκαν στην 16η θέση αφήνοντας ζώνη του υποβιβασμού τη σημερινή τους αντίπαλο.
Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στο «meridiansports» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ στάθηκε στην σημασία της επιστροφής του Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό.