Σίσσυ Χρηστίδου: Η πρώτη της ανάρτηση μετά το τέλος της εκπομπής της
Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram και το μήνυμά της.
Ύστερα από μία δύσκολη αλλά επιτυχημένη τηλεοπτικά χρόνια η Σίσσυ Χρηστίδου αποχαιρέτησε σήμερα τους τηλεθεατές καθώς η εκπομπή της, «Έλα Χαμογέλα» ολοκληρώθηκε για καλοκαίρι.
Η παρουσιάστρια συγκινημένη ευχαρίστησε όσους ήταν στο πλάι της και ανανέωσε το ραντεβού της για το φθινόπωρο. «Ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμάς και λόγω επικαιρότητας και όλων των θεμάτων που έπρεπε να διαχειριστούμε, αλλά και για εμένα προσωπικά για δικούς μου λόγους που δεν έχω μοιραστεί και δεν γνωρίζετε. Ευχαριστούμε που ήσασταν δίπλα μας σε όλες τις δυσκολίες και γι’ αυτές που ξέρετε και γι’ αυτές που δεν ξέρετε. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου, την αρχισυντάκτριά μου και τη σκηνοθέτιδά μου», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια λίγο πριν το φινάλε.
Μάλιστα, μετά τους τίτλους τέλους έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram. Πόσταρε μια φωτογραφία από το πλατό με όλους τους συνεργάτες τη έγραψε «ευγνωμοσύνη» και έστειλε τις ευχές της για «καλό καλοκαίρι».
Η ανάρτησή της:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou)
- Ιωάννινα Half Marathon: Ένα Σαββατοκύριακο που τα έχει όλα
- «Ο Μαραντόνα πέθανε μόνος, σαν σκυλί» – Το μεγάλο… παράπονο του Μπατιστούτα
- ΣΥΡΙΖΑ: Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα η αναιμική αύξηση του κατώτατου μισθού μπροστά στην ακρίβεια που βιώνουν οι εργαζόμενοι
- Βουλιαγμένη: Το σπαρακτικό αντίο της μητέρας του 34χρονου δύτη που έχασε τη ζωή του στο Πηγάδι του Διαβόλου
- Εγκληματική ομάδα είχε λεία άνω των 500.000 ευρώ από κλοπές στην Αττική – Τρεις συλλήψεις
- Σε τροχιά υλοποίησης το έργο θωράκισης της Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο

