Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σίσσυ Χρηστίδου: Κατέρρευσε για την μικρή Αναστασία - «Αχ Παναγία μου!»

Σίσσυ Χρηστίδου: Κατέρρευσε για την μικρή Αναστασία – «Αχ Παναγία μου!»

«Ειλικρινά νομίζω είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχει χρειαστεί να διαχειριστούμε σε αυτήν εδώ την εκπομπή» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής της

Η μικρή Αναστασία, ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου,  η οποία είχε διαγνωστεί με επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου και είχε συγκινήσει όλη την Ελλάδα, έφυγε από τη ζωή στις ΗΠΑ όπου βρισκόταν για τη θεραπεία της, σε ηλικία μόλις επτά ετών.

Όταν το πρωί του Σαββάτου (1/7) έφτασε η στιγμή να πει την είδηση, στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, η Σίσσυ Χρηστίδου, η ατμόσφαιρα ήταν ήδη πολύ φορτισμένη.

«Δεν ξέρω ρε παιδιά πώς να το πω αυτό. Δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ. Ειλικρινά νομίζω είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχει χρειαστεί να διαχειριστούμε σε αυτήν εδώ την εκπομπή», είπε με δυσκολία η Σίσσυ Χρηστίδου και στη συνέχεια έδωσε πάσα στο βίντεο με την ανάρτηση της μητέρας της μικρής Αναστασίας.

Μετά την προβολή του βίντεο, η Σίσσυ Χρηστίδου αναφώνησε με λυγμούς: «Αχ Παναγία μου!». «Δεν μπορώ… Δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτές τις συνθήκες. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και μια τεράστια αγκαλιά και στην Έρρικα και στην οικογένειά της και να πάμε αν μπορούμε σε διαφημίσεις…», είπε και πέρασα σε διαφημιστικό διάλειμμα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:

Οι γονείς της μικρής Αναστασίας είχαν αποφασίσει σε μια προσπάθεια να εξαντλήσουν όλα τα μέσα να ταξιδέψουν στην Αμερική προκειμένου η μικρή Αναστασία να ακολουθήσει θεραπεία, όπου αρχικά νοσηλεύθηκε σε εξειδικευμένη κλινική στο Χιούστον του Τέξας.

Η  Ξένια Πρεζεράκου και ο Ηλίας Τριανταφυλλάκης,  μετέφεραν στη συνέχεια τη μικρή Αναστασία στη  Νέα Υόρκη που τελικά άφησε την τελευταία πνοή της.

«Σήμερα έχουμε επέτειο γάμου με τον Ηλία Ντριανταφυλλάκη και σήμερα διάλεξε η κόρη μας, το παρανυφάκι μας να φύγει από τη ζωή. Η Αναστασία Πάλεψε όσο λίγοι, ήταν πάντα αισιόδοξη και έδωσε γερή μάχη με το χειρότερο είδος καρκίνου που έχει υπάρξει ποτέ.

Έφυγε ήρεμη στον ύπνο της με την μανούλα και τον πατερούλη να την κρατάνε αγκαλιά. Ξέρω πόσοι προσευχηθήκατε για την νεράιδα και ξέρω πόσοι ήσασταν δίπλα μας όλο αυτό το διάστημα που παλεύαμε και σας ευχαριστώ. Η Αναστασία δεν υποφέρει πια…» αναφέρει στο μήνυμα της η μητέρα της.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024