Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ενίσχυσε τους Μπακς εναντίον των Χοκς στον πέμπτο τελικό της Ανατολής, αλλά οι συμπαίκτες του κάλυψαν το κενό του και πήραν τη νίκη και το προβάδισμα με 3-2.
Ο Giannis ελπίζει να ενισχύσει τα Ελάφια στο έκτο παιχνίδι της σειράς, αλλά παραμένει αμφίβολος. Οι Μπακς ενημέρωσαν ότι ο Αντετοκούνμπο υποβλήθηκε σε θεραπεία και είναι άγνωστο εάν θα προλάβει το τζάμπολ.
Πάντως, η ομάδα του Μιλγουόκι δεν θα ρισκάρει με τη συμμετοχή του σούπερ σταρ της, ώστε να αποφύγει την πιθανότητα υποτροπής.
Ο διεθνής φόργουορντ τραυματίστηκε στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς, με τις εξετάσεις να δείχνουν ότι έχει υποστεί υπερέκταση στο γόνατο.
Ρόμα, Άστον Βίλα και Φενέρ πήραν σπουδαίες νίκες, ενώ η Λιόν «πάτησε» κορυφή – Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία μετά την 6η αγωνιστική της League Phase του Europa League και η θέση που βρίσκονται ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός έπαιξε για μία ώρα με αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά απείλησε ελάχιστα τη Βικτόρια Πλζεν και έχασε δύο βαθμούς. Σφοδρές αποδοκιμασίες προς τους παίκτες.
Με εξαίρεση τον Κώστα Σλούκα (19π., 7ασ.) οι παίκτες του Παναθηναϊκού βρέθηκαν σε κακή μέρα στο Μιλάνο, με αποτέλεσμα η Αρμάνι να επικρατήσει με 96-89 για την 15η αγωνιστική της Euroleague.