Γλυκά Νερά: «Βόμβα» Νικολούλη για τον πιθανό συνεργό του πιλότου – «Πριν το έγκλημα ίσως βρέθηκε με…»
«Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να περιοριστεί σε κάποια τηλέφωνα ή κάποια μηνύματα εκείνη την ώρα. Αν το είχε σχεδιάσει θα μπορούσε να είχε κλείσει κάποιο ραντεβού μέρες πριν και να είχε δει τις λεπτομέρειες για τη μέρα εκείνη»
Βόμβες για την παρουσία συνεργού στο έγκλημα των Γλυκών Νερών έριξε η Αγγελική Νικολούλη.
Η γνωστή δημοσιογράφος, με μεγάλη εμπειρία σε παρόμοιες υποθέσεις, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA και σημείωσε σχετικά με τον σχεδιασμό του εγκλήματος:
«Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να περιοριστεί σε κάποια τηλέφωνα ή κάποια μηνύματα εκείνη την ώρα. Αν το είχε σχεδιάσει θα μπορούσε να είχε κλείσει κάποιο ραντεβού μέρες πριν και να είχε δει τις λεπτομέρειες για τη μέρα εκείνη. Αν σχεδιάζεις κάτι το κάνεις με όλες τις λεπτομέρειες. Θα μπορούσε να είχε βρεθεί με κάποιο πρόσωπο πριν…».
Στην αρχική της τοποθέτηση η γνωστή αστυνομική συντάκτρια τόνισε ότι: «δεν νομίζω ότι στην κακιά ώρα, που επικαλείται ο 33χρονος πιλότος, μπορεί να σχεδιάσει μια ληστεία με τόσες λεπτομέρειες και στη σύντομη ώρα που είχε στη διάθεση του μέχρι να φτάσουν οι πρώτοι αστυνομικοί. Μην ξεχνάμε ότι πάντα η κακιά ώρα προκαλεί και ένα σοκ! Αυτό εδώ που παρουσίασε, η εικόνα δηλαδή που έδωσε της ψεύτικης επίθεσης, ήθελε μελέτη και σχεδιασμό για να μην πέσει σε αντιφάσεις και να μην υπάρξουν κενά. Να μπορέσει να πείσει τις Αρχές, κάτι που το κατάφερε. Μην ξεχνάμε ότι περιέγραψε από που μπήκαν οι ληστές και πώς».
Σχετικά με την λεπτομερέστατη περιγραφή της ληστείας από τον καθ’ ομολογίαν δράστη στην αρχή της υπόθεση σχολίασε:
«Εγώ όμως θέλω να μείνω και σε μια άλλη λεπτομέρεια. Μια λεπτομέρεια που έχει να κάνει με την περιγραφή που έδωσε για τον αρχηγό που υποτίθεται πως μπήκε στο σπίτι και σκότωσε τη γυναίκα του. Στρογγυλό πρόσωπο, κοντός λαιμός και μίλησε σε μια γλώσσα που δεν ήξερε. Άρα αλλοδαπός. Αυτή η εικόνα να μην ξεχνάμε ότι ταίριαζε στον αρχηγό που είχε ληστέψει τον εκπαιδευτή του στα Μέγαρα τρία χρόνια πριν. Και εδώ υπάρχει λεπτομέρεια. Οι δύο άντρες δεν είχαν επαφή τότε.
Δεν μιλούσαν, δεν βρίσκονταν συχνά. Και δεν νομίζω ότι εκείνη την κακιά την ώρα ανέσυρε την υπόθεση από κάποιο αρχείο για να αντιγράψει με λεπτομέρεια το τι είχε συμβεί τότε και ποια ήταν η περιγραφή του αρχηγού. Γιατί απλούστατα δεν είχε δοθεί στην δημοσιότητα καθώς υπήρχαν άλλα σοβαρά γεγονότα και δεν είχε κυκλοφορήσει η ληστεία στο σπίτι του εκπαιδευτή του στα Μέγαρα. Νομίζω, λοιπόν, ότι την ήξερε από πριν, την είχε μελετήσει, γνώριζε ότι θα τραβήξει το ενδιαφέρον των ερευνητών γιατί ήταν ο ίδιος χώρος, αεροδρόμιο μεγάλο και οι ίδιοι στόχοι».
Όσον αφορά στο τηλεφώνημα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίας της εκπομπής, η Αγγελική Νικολούλη υπογράμμισε πως «είναι πολύ σοβαρή πηγή και δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτή τη μαρτυρία γιατί είναι ιδιαίτερα σοβαρή και χαίρομαι που η έρευνα θα συνεχιστεί στην τακτική ανάκριση γιατί πιστεύω ότι θα φωτίσει κάποια σημεία που παραμένουν σκοτεινά σε αυτή την υπόθεση».
- Κατερίνα Καινούργιου: Οι πρώτες φωτογραφίες με την κόρη της μετά το εξιτήριο
- «Φρένο» σε νέα airbnb σε Χερσόνησο, Μάλια, Νέα Κυδωνία
- Συγκινητική ανάρτηση του Ντόρσεϊ για τον γιο του: «Μου ζήτησες 40, θα κρατήσω την υπόσχεσή μου!» (vids)
- Μετέωρα: Βίντεο σοκ από την πτώση 65χρονης στο κενό
- Bαρομετρικό χαμηλό για τον Τσιτσιπά: Το αρνητικό 12άμηνο, η καθίζηση και το άδηλο μέλλον (vids)
- «Girls & Boys» με τη Νατάσα Εξηνταβελώνη: Για δεύτερη χρονιά στην Αθήνα
- Κορυφώνεται η έξοδος του Πάσχα από τα λιμάνια – Β. Κικίλιας: «Με ασφάλεια και τάξη θα ταξιδέψουμε και θα επιστρέψουμε»
- Ιράκ: Ελεύθερη η αμερικανίδα δημοσιογράφος Σέλι Κίτελσον
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442