Εξουδετερώθηκε βόμβα δίπλα στο Ολίμπικο
Αυτοκίνητο σε κοντινή απόσταση από το γήπεδο που φιλοξένησε το παιχνίδι Ιταλία-Ελβετία, ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικό μηχανισμό
Κινητοποίηση επικρατεί στις ιταλικές αρχές, μετά τον εντοπισμό εκρηκτικού μηχανισμού σε κοντινή απόσταση στο Στάδιο Ολίμπικο της Ρώμης, όπου φιλοξενήθηκε το παιχνίδι της Ιταλίας με την Ελβετία.
Συγκεκριμένα, βόμβα εντοπίστηκε σε αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο στην Piazza Mancini, η οποία απέχει μερικές εκατοντάδες μέτρα από το γήπεδο.
Περαστικοί άκουσαν περίεργους ήχους από το όχημα και ειδοποίησαν την αστυνομία. Άμεσα αστυνομικοί έψαξαν το αμάξι και βρήκαν τον μηχανισμό, με τους πυροτεχνουργούς να σπεύδουν και να την εξουδετερώνουν.
Η Αστυνομία δεν έχει γνώση για το ποιος τοποθέτησε τη βόμβα, αφού δεν προηγήθηκε προειδοποιητικό τηλεφώνημα και ανάληψη ευθύνης.
👉 #Euro2020 – Allarme bomba prima di #Italia – #Svizzera
Ecco cosa è successo a #Roma 👇#lBDV #LeBombeDiVladhttps://t.co/oPp4Syxo8V
— Le Bombe di Vlad (@LeBombeDiVlad) June 16, 2021
- Μονέκε για Βεζένκοφ: «Ο Σάσα είναι καλύτερος από εμένα»
- Η πιο αμφίρροπη Euroleague όλων των εποχών: Οι μάχες για τετράδα και εξάδα και το πρόγραμμα των ομάδων
- Η αποκάλυψη του Μούσα: «Αυτή η μεταγραφή μου ήταν μια πολύ κακή απόφαση»
- Το μήνυμα που έστειλε ο Μπαντής: «Καμιά φανέλα δεν έχει μεγαλύτερη σημασία από την αξία της ανθρώπινης ζωής»
- Φρανσίσκο: «Υπάρχει ενδιαφέρον από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό»
- «H αιτία που ο Παναθηναϊκός δεν παίζει στις δυνατότητές του ίσως είναι ο… Αταμάν»
- «Πονάς επειδή έχασες»: Η απάντηση του Τζέιμς σε οπαδό του Ολυμπιακού (pic)
- O Ολυμπιακός ψάχνει μεγάλο διπλό… κορυφής στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442