Το Survivor είναι στην τελική ευθεία και πλέον μέσα στο ριάλιτι βρίσκονται μόλις έξι παίκτες.
Όπως έγινε γνωστό μέσα από το «Happy Day» και το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, απομένουν ακόμη δύο αποχωρήσεις στο ριάλιτι, οι οποίες θα γίνουν την Κυριακή 20 και 27 Ιουνίου.
Μετά οι τέσσερις παίκτες που θα πάνε στον ημιτελικό θα επιστρέψουν στην Ελλάδα.
Ο ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουλίου στο Γαλάτσι και το Άλσος Βεΐκου, ενώ μια ημέρα μετά, δηλαδή στις 5 Ιουλίου θα γίνει ο τελικός του Survivor.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας