Παίκτης του Ατρομήτου για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Αλέξανδρος Καρτάλης, με τους Περιστεριώτες να ανακοινώνουν και επίσημα την απόκτηση του Έλληνα μέσο.
Στον Ατρόμητο θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα δύο χρόνια ο Αλέξανδρος Καρτάλης, με τους Περιστεριώτες να ανακοινώνουν και επίσημα την απόκτηση του Έλληνα μέσου.
Αυτή είναι η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή για το σύνολο του Άνχελ Λόπεθ, που προετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:
«Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Αλέξανδρου Καρτάλη για τα επόμενα δύο χρόνια με ελεύθερη μεταγραφή, ολοκληρώνοντας την πρώτη του προσθήκη για το φετινό καλοκαίρι.
Μεγαλωμένος στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας από Έλληνες γονείς, έμαθε τα πρώτα μυστικά της μπάλας σε τοπική ομάδα στην οποία ήταν προπονητής ο πατέρας του, ενώ σε ηλικία 9 ετών εντάχθηκε στις Ακαδημίες της Γκρόιτερ Φιρτ, έχοντας συμπαίκτη τον αδερφό του.
Μέχρι το 2015 είχε περάσει από όλα τα κλιμάκια των Ακαδημιών της γερμανικής ομάδας και το καλοκαίρι εκείνης της σεζόν πήγε με διετή δανεισμό στην Άαλεν, με την οποία κατέγραψε 58 συμμετοχές, 4 γκολ και 3 ασίστ.
Το καλοκαίρι του 2018 αποχώρησε οριστικά από την Γκρόιτερ Φιρτ, συμφωνώντας να συνεχίσει την καριέρα του στην Τζβικάου, με την οποία είχε ακόμα μία γεμάτη σεζόν, πραγματοποιώντας 28 συμμετοχές.
Αποφάσισε να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2019, όταν εντάχθηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα και είχε σημαντικό ρόλο στην άνοδο της ομάδας της Ηπείρου από τη Super League 2 στη Super League.
Την πιο πλήρη σεζόν του την κατέγραψε τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνετη παραμονή του ΠΑΣ Γιάννινα στην κατηγορία, ενώ ήταν εντυπωσιακός στο Κύπελλο Ελλάδας, όταν στην προημιτελική φάση κόντρα στον Παναθηναϊκό είχε δύο ασίστ και κόντρα στον Ολυμπιακό στην ημιτελική φάση πέτυχε και ένα γκολ.
Συνολικά, στον ΠΑΣ Γιάννινα είχε 51 συμμετοχές σκοράροντας 3 γκολ και μοιράζοντας 6 ασίστ.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είναι 26 ετών (γεννημένος στις 29 Ιανουαρίου του 1995), αριστεροπόδαρος, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του άξονα της μεσαίας γραμμής και διακρίνεται για τον δυναμισμό και τα αμέτρητα τρεξίματά του.
Ο Αλέξανδρος Καρτάλης θα φορά τη φανέλα με το νούμερο «7».
LIVE: Φράιμπουργκ – Άστον Βίλα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φράιμπουργκ – Άστον Βίλα για τον τελικό του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.
LIVE: Ολυμπιακός – Μπαρτσελονέτα. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Μπαρτσελονέτα για την 6η και τελευταία αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.