
Συγκινεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με το μήνυμα συμπαράστασης στην Ελεάννα Βραχάλη
Με μια κοινή τους φωτογραφία από τα παλιά και με τα πιο συγκινητικά λόγια, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στέκεται στο πλευρό της καλής του φίλης και πρώην συνεργάτιδάς του, Ελεάνας Βραχάλη
Με μια κοινή τους φωτογραφία από τα παλιά και με τα πιο συγκινητικά λόγια, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στέκεται στο πλευρό της καλής του φίλης και πρώην συνεργάτιδάς του, Ελεάνας Βραχάλη.
Σε μια συγκλονιστική συνέντευξη στην Ελληνική Εταιρεία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας, η γνωστή στιχουργός μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, για το πώς βίωσε την ασθένεια αλλά και πώς είναι τώρα η ζωή της, κάνοντας φίλους και συνεργάτες να ευαισθητοποιηθούν.
Ανάμεσά τους φυσικά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, με τον οποίο η σύγχρονη στιχουργός έκανε το ντεμπούτο της σε ηλικία μόλις 24 ετών.
Η ανάρτηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη
Ελεάνα μου όμορφη και αγαπημένη. Πόσο με συγκίνησες με τα λόγια σου, αυθόρμητα και πηγαία για την χρόνια σου δοκιμασία!
Ξέρω πως δε σου ήταν καθόλου εύκολο… Αλλά όμως πόση δύναμη και πίστη έδωσες σε όλους όσοι περνούν το δικό τους δύσβατο μονοπάτι.
Ο Θεός, η φύση, η μοίρα, πάντα κάτι μας παίρνει και πάντα κάτι μας δίνει. Κάτι μας στερεί, αλλά κάτι μας προσφέρει ανοιχτόχερα.
Και εγώ “Αστέρι μου Φωτεινό” που σε ξέρω από όταν ήμασταν παιδιά, που μαζί ξεκινούσαμε και μαζί ανακαλύπταμε τον υπέροχο κόσμο της δημιουργίας, σε θυμάμαι πάντα αισιόδοξη και μαχήτρια, σα να ήθελες να ζωγραφίσεις το σύμπαν με χρώματα, σκέψεις και λόγια για να μετριάσεις και να σιγήσεις την τρικυμία μέσα σου.
“Εγώ γυρνώ ανάποδα όλη τη Γη…”
Άλμπουμ “7”
2008
ΑΝΑΠΟΔΑ
Σε φιλώ…
Μ.Χ.
- Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 114-102 παρ. (96-96 κ.δ): Δυσκολεύτηκε, αλλά έκανε το 1-0
- Έμπολα: ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδάς ανακοίνωσαν κοινά μέτρα προστασίας
- Προχωρά σε τηλεφωνικές κλήσεις η ΑΑΔΕ για χρέη – Τι πρέπει να προσέξετε
- Ελβετία: Τρομοκρατική ενέργεια για την αστυνομία η επίθεση με μαχαίρι σε σιδηροδρομικό σταθμό
- Εξαφανίστηκε 17χρονη από χώρο φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη
- Κουφονικολάκου για ΕΛΑΣ: Διαφανή τα οικονομικά και προσβάσιμα σε όλους – Ο κ. Γεωργιάδης να μας φέρει το φάκελο για τα χρέη των 530 εκατ. ευρώ της ΝΔ



