Ιωάννα Τούνη: Χώρισε και αγόρασε σπίτι
Όπως αποκάλυψε η ίδια θα μπει στο διαμέρισμα σε λίγους μήνες γιατί θα χρειαστεί πλήρη ανακαίνιση.
Ελεύθερη και ωραία είναι εδώ και λίγες ημέρες η Ιωάννα Τούνη. Το μοντέλο και επιχειρηματίας χώρισε από τον Γιάννη Σιδεράκη και θέλησε να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της.
Όπως γνωστοποίησε η ίδια με stories της στο Instagram, στο οποίο είναι αρκετά ενεργή, ύστερα από 9 μετακομίσεις σε ένα χρόνο βρήκε το σπίτι των ονείρων της, το αγόρασε και πλέον περιμένει να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση για να μπει μέσα.
«Νομίζω είναι η ένατη μετακόμιση που κάνω μέσα σε έναν χρόνο. Έχω αλλάξει 9 σπίτια. Αυτή την φορά είμαι στην ίδια πολυκατοικία, δύο ορόφους πιο πάνω. Fresh start και ελπίζω να είναι και η τελευταία μετακόμιση. Αγόρασα σπίτι. Το ήθελα πάρα πολύ καιρό και έψαχνα πολύ καιρό μέχρι τώρα. Ανυπομονώ να σας το δείξω», είπε χαρακτηριστικά η ίδια στα stories που ανέβασε.
Οι αναρτήσεις της:
- Γιόκιτς: «Αν ήμασταν στη Σερβία θα μας είχαν διώξει όλους»
- Μανιφέστο Τσίπρα: Τρεις δυνάμεις, μία συμπαράταξη και η ελπίδα για μια κυβερνώσα Αριστερά της Νέα Εποχής
- Ο Τραμπ απειλεί να αποσύρει στρατεύματα από τις «απαίσιες» Ιταλία και Ισπανία – Η απάντηση Μαδρίτης και Ρώμης
- Θεσσαλονίκη: Αποκαταστάθηκε το τραύμα στο δάχτυλο του 5χρονου αγοριού
- «Σαν μεγάλο αιλουροειδές» – Η ερωτική ζωή του Άιρτον Σένα πριν το τραγικό ατύχημα
- Η στρατηγική «μην ενοχλείτε» από τον Λανουά
- Ο πόλεμος στο Ιράν επιτάχυνε την πράσινη μετάβαση, λέει ο ΟΗΕ
- Ένα δισεκατομμύριο συσκευές συνδεδεμένες: Η σιωπηλή επανάσταση του IoT
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442