Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Παύλος του MasterChef «πετσοκόβει» την Λατινοπούλου: Δεν είχες κάτι άλλο να κάνεις;

Ο Παύλος του MasterChef «πετσοκόβει» την Λατινοπούλου: Δεν είχες κάτι άλλο να κάνεις;

Σάλος έχει ξεσπάσει στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το παραλήρημα της Αφροδίτης Λατινοπούλου, που δηλώνει πολιτευτής στη Θεσσαλονίκη με το κυβερνών κόμμα

Σάλος έχει ξεσπάσει στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το παραλήρημα της Αφροδίτης Λατινοπούλου, που δηλώνει πολιτευτής στη Θεσσαλονίκη με το κυβερνών κόμμα.

Σε αυτό, η νεαρή δικηγόρος κατακρίνει τη νέα τάση στο γυναικείο πρότυπο ομορφιάς με τις αξύριστες μασχάλες και καταφέρεται ιδιαίτερα έντονα εναντίον αυτού του προτύπου.

Όπως είναι αναμενόμενο, μπήκε πολύ γρήγορα στις πρώτες τάσεις του Twitter και τα σχόλια εναντίον της έπεσαν «βροχή». Μάλιστα σε πολλά είδαμε τη φωτογραφία  της μεγάλης Σοφίας Λόρεν με αξύριστες μασχάλες.

«Μια τόσο ωραία μέρα, κάτι άλλο δεν μπορούσες να κάνεις;»

Ανάμεσα στις απαντήσεις που πήρε για την ανάρτησή της ξεχώρισε αυτή του Παύλου Χάππιλου από το MasterChef αλλά και της Σούπερ Κικής.

Ο παίκτης του ριάλιτι που έχει υπερασπιστεί με σθένος τη διαφορετικότητα, της απηύθυνε ένα βίντεο γράφοντας:

«Θεωρώ σημαντικό βίντεο που εκφράζουν επίτηδες οπισθοδρομικές απόψεις με σκοπό να γίνουν viral να απαντώνται με τον ίδιο τρόπο, έτσι ώστε να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις στην οποιαδήποτε πλατφόρμα».

Έτσι, θα τον ακούσετε να λέει ότι κανείς δεν προσπαθεί να επιβάλλει στην κ. Λατινοπούλου κάποιο πρότυπο, αντίθετα εκείνη το κάνει.

«Θα ήθελα γενικότερα να αφήσουμε τους όρους ‘φυσικός’ στη φύση. Δεν μπορώ να καταλάβω όλη αυτή την επίθεση μια τόσο ωραία μέρα, αρχή του καλοκαιριού. Κάτι άλλο δεν μπορούσες να κάνεις σήμερα;» της είπε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024