Οι Μιλγουόκι Μπακς νίκησαν για ακόμη μία φορά του Μαϊάμι Χιτ, έκαναν το 4-0 στη σειρά και έτσι προκρίθηκαν στα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας περιμένοντας τον αντίπαλο τους.
Κορυφαίος και πάλι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τον «Greek Freak» να γράφει ιστορία, το τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο.
Συγκεκριμένα, ο 26χρονος φόργουορντ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας συνολικά 20 πόντους, 15 ασίστ και 12 ριμπάουντ, σε ένα απόλυτα γεμάτο ματς για εκείνον.
Έτσι ο Γιάννης πραγματοποίησε το πρώτο triple-double της καριέρας του στα play-offs, ενώ αυτό ήταν παράλληλα το τρίτο στην ιστορία των Μιλγουόκι Μπακς. Τέλος, οι 15 ασίστ που μοίρασε ήταν και προσωπικό ρεκόρ, δείχνοντας πως γίνεται όλο και καλύτερος.
Ο Λεβαδειακός απέκτησε διαφορά 9 βαθμών από τον Παναθηναϊκό (έχει ματς λιγότερο) και πλέον η μάχη ανάμεσά τους για την 4η θέση στην κανονική περίοδο της Super League κορυφώνεται. Το υπόλοιπο πρόγραμμα
Πραγματοποιώντας μια εκπληκτική εμφάνιση, η Ελλάδα επικράτησε της Ιταλίας με 15-13 και είναι στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για τρίτη φορά στην ιστορία της.
Όντεντ Κάτας και Γουίλ Ρέιμαν μίλησαν για το παιχνίδι της Μακάμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (20/1, 19:15) και εκθείασαν τις δυνατότητες των ερυθρόλευκων ως ομάδα.