Αδέρφια, δεν ξέρω για σας, αλλά προσωπικά λατρεύω τον Δήμο Αναστασιάδη.
Οι στίχοι είναι συγκλονιστικοί.
«Το πρόσωπο σου κρύος είναι τοίχος, σβησμένη μες το βλέμμα και η φωτιά. Πάγος και η καρδιά. Σκιά προτού να γίνεις μες το πλήθος μια χάρη σου ζητάω, μόνο μια… Μην χανόμαστε, να βλεπόμαστε, να με παίρνεις αγκαλιά λες και αγαπιόμαστε. Μην χανόμαστε, να βρισκόμαστε, να τα λέμε φιλικά, πως σε θέλω τραγικά να δεχόμαστε».
Aγώνες κανονικής περιόδου το 2026 και το 2028 - Η Γερμανία εξελίσσεται σε στρατηγικό κόμβο για την ανάπτυξη του αμερικανικού football (NFL) στην Ευρώπη
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και άλλοτε συνεργάτης του Φρανκ Ράικαρντ στην Μπαρτσελόνα επιστρέφει στους πάγκους των εθνικών ομάδων για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του ποδοσφαίρου του Σουρινάμ.
Αποφασισμένος να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό (14/12, 20:00) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι ο Άρης, που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών.