Άλλη μια εβδομάδα ανατροπών έρχεται στο Survivor σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού.
Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, αυτή την εβδομάδα, το Survivor δεν θα έχει αποχώρηση. Θα έχει όμως μια ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη.
Και αυτό γιατί όπως αποκάλύψε στο τουρκικο Survivor ο παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης, Ατζούν Ιλιτζαλί, η εβδομάδα που έρχεται θα είναι… ελληνοτουρκική.
Και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν πρόκειται να παρακολουθήσουμε μια μάχη μεταξύ Τούρκων και Ελλήνων.
Συγκεκριμένα, πρόκειται να ενωθούν οι κόκκινες ομάδες των δύο χωρών για να διαγωνιστούν απέναντι στις μπλε ομάδες, που επίσης θα ενωθούν.
Ελληνοτουρκική φιλία στον Άγιο Δομίνικο, σαν να λέμε!
Αξίζει να σημειωθεί ότι θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνει η μείξη αυτού του είδους.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας