Μετά τις φήμες ότι υπήρξαν ζευγάρι, Ντούπης και Κυριακή Κατσογρεσάκη τραβούν και πάλι το ενδιαφέρον μας, αυτή τη φορά μέσα από μια μάλλον ακραία ένταση.
Στο επεισόδιο της Παρασκευής, σύμφωνα με πλάνα που προβλήθηκαν από το Πρωινό, οι δυο τους θα τσακωθούν αγρίως.
Ο Ντούπης έχει νεύρα που δεν βγαίνει εις πέρας η νέα αποστολή που ανατέθηκε στους παίκτες, και ενώ η Κυριακή προσπαθεί να βοηθήσει, του ρίχνει «αλάτι στις πληγές» με τις ατάκες της.
«Πάλι νεύρα έχεις; Κοίτα συμπεριφορά, κοίτα πώς κάνει. Σαν μωρό κάνεις» ακούγεται να λέει η Κυριακή, ενώ ο Ντούπης τη διώχνει από τις εργασίες για τη νέα αποστολή «Φύγε! Φύγε! Που θα μας κάνεις και θεωρία».
Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος παραδέχεται ότι ο Ντούπης κάνει τεράστια υπομονή.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας