Την επιθυμία του να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο Ρόναλντ Κούμαν, όμως τόνισε ότι την απόφαση θα την πάρει ο διοικητικός ηγέτης των «μπλαουγκράνα», Ζοάν Λαπόρτα.
Επιπλέον, ο Ολλανδός τεχνικός σημείωσε πως η ισπανική ομάδα εχει βελτιωθεί αρκετά μέσα από τη δουλειά του.
«Έχουμε μιλήσει με τον Λαπόρτα για την ομάδα, για τη σεζόν και για τα τελευταία αποτελέσματα. Θα συναντηθούμε ξανά στο τέλος της σεζόν, μπορώ και θέλω να συνεχίσω ως προπονητής εάν έχω την απόλυτη εμπιστοσύνη της ομάδας.
Είμαι χαρούμενος εδώ και θέλω να συνεχίσω, βλέπω πως υπάρχει χώρος για βελτίωση στην ομάδα και υπάρχει ο σωστός δρόμος για να πορευτούμε ενόψει της νέας σεζόν. Δεν θα μιλήσω ξανά για το μέλλον μου, αυτό θα αποφασιστεί μετά το τέλος της σεζόν. Η τελευταία κουβέντα θα έρθει από τον πρόεδρο της ομάδας. Είμαι πολύ ήρεμος σχετικά με αυτό το θέμα.
Έχω αισθανθεί ότι έχω αδικηθεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Εάν ακούσετε τα μίντια τις τελευταίες εβδομάδες, φαίνεται λες και έχουμε κάνει κακή δουλειά και δεν συμφωνώ με αυτό. Πρέπει να αναλύσουμε τα πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κούμαν.
O Ναντίρ Χίφι είναι ένας από τους κορυφαίους γκαρντ στην Euroleague, έχει ανανεώσει με την Παρί, όμως στο εξωτερικό κάνουν λόγο για ένα «καυτό» καλοκαίρι – Ποιες είναι οι 2+1 επιλογές που έχει ο 23χρονος και τα δεδομένα με το συμβόλαιο του.
Στις δυσκολίες που θα συναντήσει η Θέλτα στα ματς με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι-οφ του Europa League, αναφέρθηκε ο αρχηγός της ισπανικής ομάδας, Ιάγκο Άσπας.
Οι οπαδοί της Βέλο έκαναν «ντου» στο προπονητικό κέντρο και ουσιαστικά ζήτησαν από τους παίκτες της ομάδας -αν χρειαστεί- να τραυματίσουν τον Νεϊμάρ στο επικείμενο ματς με τη Σάντος – Επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου και... ψύχραιμη απάντηση του Βραζιλιάνου σούπερσταρ.