Τατιάνα Στεφανίδου: Εμβολιάστηκε κατά του κοροναϊού
Στην ομάδα των εμβολιασμένων ανήκει πια και η Τατιάνα Στεφανίδου όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους με δύο στιγμιότυπα από το εμβολιαστικό κέντρο που επισκέφθηκε
Στην ομάδα των εμβολιασμένων ανήκει από χθες και η Τατιάνα Στεφανίδου όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους με δύο στιγμιότυπα από το εμβολιαστικό κέντρο που επισκέφθηκε.
Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου για τον κοροναϊό στο Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο Προμηθέας οδεύοντας προς την επιστροφή της χαμένης ξεγνοιασιάς που τόσο βάναυσα έκλεψε από όλους η πανδημία.
«Το πρώτο βήμα προς τη δική μου Ελευθερία! ✌?Εμβολιάστηκα στο Mega εμβολιαστικό κέντρο στο Μαρούσι. Εννιά το βράδυ και οι άνθρωποι του στρατού ξηράς, της πολεμικής αεροπορίας και του ναυτικού ήταν εκεί ακούραστοι, με το χαμόγελο στα χείλη και γεμάτοι ευγένεια. Πραγματοποιούν χιλιάδες εμβολιασμούς καθημερινά, με οργάνωση που ζήλεψαν ακόμη και οι Γερμανοί.
Σας ευχαριστούμε όλους και είμαστε περήφανοι για σας! Περήφανοι για την Ελλάδα μας! ??
Η αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας κυρία Ελένη Πολυμενίδου είχε το πιο… ελαφρύ χέρι. Δεν κατάλαβα τίποτα» έγραψε στην ανάρτησή της στο Instagram η Τατιάνα Στεφανίδου.
Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:
- Eurogroup: Στο επίκεντρο οι αγορές ενέργειας και τα μέτρα πολιτικής – Ζητούμενο ο προσεκτικός σχεδιασμός
- Γιορτή σήμερα 27 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 27.03.2026]
- Euroleague: Νίκες για Ρεάλ, Μακάμπι, Μπάγερν και Μιλάνο – Η βαθμολογία (pic)
- Πλέι οφ Μουντιάλ 2026: «Αγκαλιά» με τα τελικά η Ιταλία, πρόκριση με «4άρες» από Κόσοβο και Δανία (vid)
- «Εχθρικό» χαρακτηρίζει η Μόσχα το σχέδιο της Βρετανίας για νηοψίες σε ρωσικά πλοία




