Έπειτα από αρκετά χρόνια ο τίτλος στην Α1 Μπάσκετ Γυναικών θα κριθεί σε μια μονομαχία των αιωνίων.
Ο πρώτος τελικός της σειράς θα διεξαχθεί σήμερα (13/5, 15:00) στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό να έχει το πλεονέκτημα έδρας επί του Παναθηναϊκού.
Οι νίκες είναι 1-1, αφού κάθε ομάδα επικράτησε στην έδρα της στην κανονική περίοδο, ενώ πρωταθλήτρια θα στεφθεί η ομάδα που θα επικρατήσει τρεις φορές.
Για τις Ερυθρόλευκες δε θα αγωνιστεί η Άννα Σπυριδοπούλου, ενώ με τις Πράσινες θα παίξουν η Λεουτσάνκα, που αποθεραπεύτηκε, και η Χατζηνικολάου, που αποκτήθηκε πριν από μία ημέρα.
Η τριάδα των διαιτητών αποτελείται από τους Τσαρούχα, Ανδρικόπουλο και Καλδίρη.
Το παιχνίδι θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το κανάλι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στο Youtube.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Η Λίβερπουλ του Άρνε Σλοτ ηττήθηκε και από τη Μπράιτον με 2-1 και συμπλήρωσε 10 ήττες στην Premier League, γεγονός που είχε να συμβεί 10 ολόκληρα χρόνια.
Με 0-0 απέναντι στη Μαρκό, έκλεισε τη σεζόν στη Super League 2 η πρωταθλήτρια Καλαμάτα, ενώ ο Πανιώνιος νίκησε 3-0 εντός τον Ολυμπιακό Β’ . «Αγκαλιά» με την παραμονή η Ελλάς Σύρου νίκησε 1-0 τα Χανιά.
Με δύο γκολ του Ντάνι Γουέλμπεκ η Μπράιτον επικράτησε με 2-1 της Λίβερπουλ η οποία έμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη και χάνει έδαφος για την τετράδα.
LIVE: Φούλαμ – Μπέρνλι. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φούλαμ – Μπέρνλι για την 31η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.