Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Μετατέθηκε για την Πέμπτη (13/5) ο πρώτος τελικός
Η αστυνομία απαγόρευσε το παιχνίδι να γίνει το μεσημέρι της Τετάρτης στις 15:00, ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τις Αρχές για να αρχίσει στις 13:30, αλλά ο Παναθηναϊκός δήλωσε κώλυμα και η ΕΟΚ μετέθεσε τον πρώτο τελικό για την Πέμπτη (13/5) στις 15:00.
Την Πέμπτη (13/5) στις 15:00 και όχι την Τετάρτη (12/5) όπως είχε αρχικά οριστεί θα πραγματοποιηθεί τελικά το πρώτο παιχνίδι των τελικών της Α1 μπάσκετ γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.
Ο πρώτος τελικός ανάμεσα στους «αιωνίους» ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το μεσημέρι της Τετάρτης (12/5), αλλά η αστυνομία απαγόρευσε να ξεκινήσει η αναμέτρηση στις 15:00 και πρότεινε να αρχίσει στις 12:00.
Μετά από διαβουλεύσεις που έγιναν ανάμεσα στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και την Αστυνομία, οι δύο πλευρές συμφώνησαν το παιχνίδι να πραγματοποιηθεί στις 13:30, όμως, ο Παναθηναϊκός δήλωσε κώλυμα.
Οι Πράσινοι δεν συμφώνησαν να ξεκινήσει το παιχνίδι μιάμιση ώρα νωρίτερα από ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί και η ΕΟΚ αποφάσισε να μεταθέσει τον πρώτο τελικό κατά μία μέρα, ορίζοντάς τον για την Πέμπτη (13/5) στις 15:00.
Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα 5 του ΣΕΦ και θα μεταδοθεί μέσω livestreaming από το OSFP TV (youtube).
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.