Μια αληθινή ποδηλατική οδύσσεια είναι διατεθειμένος να κάνει ο Άλμπερτ Ράουχ προκειμένου να αποδείξει στην αγαπημένη του τον έρωτά του απέναντί της.
O παλαβός Ολλανδός έχει βάλει ως στόχο να να κάνει μια μεγάλη διαδρομή με το ποδήλατο και να την αφιερώσει στην αγαπημένη του. Για την ακρίβεια θα ήθελε να ξεκινήσει με το ποδήλατο από την Ολλανδία και το Άμστερνταμ και να καταλήξει στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς όπου θα στεριώσει στην Ελλάδα που αγαπά.
Η Ολλανδία προάγει το ποδήλατο και την ποδηλασία και το ζευγάρι σκοπεύει μέσω αυτής της κοινής αγάπης για το άθλημα, να δώσει ένα στίγμα εναλλακτικής δραστηριότητας και τουρισμού στην Ελλάδα.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας