Ένα επεισόδιο του Survivor με αρκετές εντάσεις και ανατροπές παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Δευτέρας.
Στο αγώνισμα για την κατάκτηση της πρώτης ασυλίας της εβδομάδας, νικητές αναδείχθηκαν οι κόκκινοι.
Έτσι λοιπόν, η μπλε ομάδα βρέθηκε στο συμβούλιο και κλήθηκε να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.
Αφού οι μπλε ψήφισαν, ο Γιώργος Λιανός καταμέτρησε τις ψήφους και στη συνέχεια τους ανακοίνωσε ότι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος.
Yπενθυμζουμε ότι ο Παύλος Γαλακτερός δεν μπορούσε να ψηφιστεί στο αποψινό συμβούλιο, καθώς ήταν εκείνος που κέρδισε την ατομική ασυλία.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα από το συμβούλιο του νησιού στο Survivor:
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας