Οι Ουόριορς τα… είδαν όλα κόντρα στους Κινγκς, αλλά στο τέλος πήραν τη νίκη με 117-113, με τον Στεφ Κάρι να σημειώνει 37 πόντους, αλλά να κοντεύει να γίνει μοιραίος στο τέλος.
Όσον αφορά τους υπόλοιπους, ο Κέλι Ούμπρε με 19 πόντους ακολούθησε τον Κάρι σε απόδοση για τους νικητές, με τον Ντρέιμοντ Γκριν να προσθέτει 8 πόντους, 14 ριμπάουντ και 13 ασίστ.
Για τους Κινγκς, ο Χιλντ είχε 25 πόντους, ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον 24 πόντους και ο Μπαρνς 23 πόντους.
Στο Μπρούκλιν, ο Κέβιν Ντουράντ γύρισε στη σύνθεση των Νετς και τους οδήγησε σε μεγάλη νίκη επί των Σανς (128-119) και σε αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Ανατολική Περιφέρεια.
Ο σούπερ σταρ των Νετς έμεινε εκτός αρχικής πεντάδας, πάτησε παρκέ οκτώ λεπτά πριν από το ημίχρονο και πήρε άλλα 20 λεπτά στο β’ μέρος, με αποτέλεσμα να χαρίσει ένα μοναδικό show σε όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση: 33 πόντοι από 10/18 δίποντα, 2/3 τρίποντα και 7/8 βολές, έξι ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, δύο κλεψίματα, ένα μπλοκ, ένα φάουλ και ένα λάθος ήταν ο απολογισμός του.
Πολύ καλός και ο Καϊρί Ίρβινγκ (34 πόντοι από 5/12 δίποντα, 5/7 τρίποντα, 9/9 βολές, 6 ριμπάουντ και 12 ασίστ για τρία λάθη σε 35:21), ελάχιστα πράγματα από τον Μάικ Τζέιμς, που είχε δύο πόντους από 2/4 βολές και ένα παραλίγο έρμπολ τρίποντο σε 6:39.
Οι Γκρίζλις επικράτησαν με 120-113 των Μπλέιζερς στο Πόρτλαντ και ανέβηκαν στην έβδομη θέση, πέρασαν την παρέα του Λίλαρντ και κυνηγάνε πλέον το Ντάλας για την έκτη θέση της Δύσης.
Με τον Μπιλ να σταματάει στους 33 πόντους οι Γουίζαρντς επιβλήθηκαν με 119-110 των Καβαλίερς και έφθασαν τις 8 σερί νίκες, συνεχίζοντας την πορεία τους προς το play-in τουρνουά.
Τέλος, σε ανοδική πορεία οι Πέισερς, επιβλήθηκαν με 131-112 των Μάτζικ στο Ορλάντο και έφθασαν τις 3 σερί νίκες.
Άτυχος ο Ντέβιν Κάναντι των Μάτζικ, έσπασε το δεξί του πόδι και αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο.
Ο Μπρόγκντον με 24 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Σάμνερ να προσθέτει 21 πόντους και τον Χόλιντεϊ 20 πόντους.
Ο Μπέικον με 20 πόντους ήταν ο κορυφαίος των ηττημένων, με τον Μπάμπα να προσθέτει 17 πόντους και τους Άντονι και Χάμπτον από 14 πόντους.
Περισσότεροι από 300.000 φίλαθλοι παρακολούθησαν ζωντανά τον Φρανκ Ίλετ να μένει… σύξυλος στην ισοπαλία της Γιουνάιτεντ με την Γουέστ Χαμ που «έσβησε το όνειρο για το κούρεμα που τόσο... λαχταράει!
Ο Κώστας Γαλανόπουλος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του και έτσι ο Χιμένεθ δεν μπορεί να τον υπολογίζει για το σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.
LIVE: Λεβαδειακός – ΟΦΗ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λεβαδειακός – ΟΦΗ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2 HD.