Πασίγνωστος ηθοποιός εξομολογείται: «Με κορόιδευαν για το όνομά μου…»
«Υπήρχαν περιπτώσεις που με ρωτούσαν πως με έλεγαν και απαντούσα Κώστας»
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε, το μεσημέρι της Κυριακής, στην κάμερα του «Καλύτερα Δε Γίνεται». Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στη θερμή και πολυετή αγκαλιά του τηλεοπτικού κοινού στο σίριαλ του Alpha, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» καθώς και στο όνομα του.
Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το όνομα μου το πήρα από τον πατέρα μου. Ρώσικης καταγωγής, πέρασε στην Ελλάδα με κάποιους εμπόρους. Λεγόταν Κούσμιτς Κυριάκος, Πόντιος και άλλαξε το όνομα του σε Κοσμάς Κυριακίδης. Εξού και ο Βλαδίμηρος».
«Μικρός όποτε το έλεγα, πρώτα από όλα δεν μπορούσε να το πει κανείς και τα άλλα παιδιά με κορόιδευαν» παραδέχθηκε, επίσης, ο γνωστός ηθοποιός.
«Άκουγα πολλά… Πάρα πολλά… Όπως Βλαδίμουρλος. Και υπήρχαν και περιπτώσεις που με ρωτούσαν πως με έλεγαν και απαντούσα Κώστας» κατέληξε.
Δείτε όσα είπε:
- Ιράν: Θρήνος στις κηδείες των μαθητριών που σκοτώθηκαν στο σχολείο θηλέων
- Μέση Ανατολή: Σχέδια fuel pass αν αυξηθούν οι τιμές των καυσίμων
- Γυαλιά, καρφίτσες, μενταγιόν: Η ΑΙ φέρνει κύμα νέων gadget
- Η Φλαμένγκο νίκησε με 8-0 και απέλυσε τον Φιλίπε Λουίς
- Μέση Ανατολή: Τι λένε τα κόμματα για τις εξελίξεις
- Ασύρματο εμφύτευμα στον αμφιβληστροειδή προσέφερε όραση σε τυφλά άτομα





