Βρισκόμαστε πλέον ένα βήμα πιο κοντά στη Eurovision 2021 στην οποία η Στεφανία Λυμπερακάκη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και η Έλενα Τσαγκρινού την Κύπρο.
Αργά το απόγευμα σήμερα, ανακοινώθηκε η σειρά με την οποία θα πραγματοποιηθούν οι εμφανίσεις όλων των χωρών στους ημιτελικούς του διαγωνισμού ο οποίος θα φιλοξενηθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, στις 18 και 20 Μάιου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στον πρώτο ημιτελικό όπου διαγωνίζεται η Κύπρος, η σειρά εμφάνισης θα είναι η εξής:
Μάλιστα η σειρά δεν καθορίστηκε από κλήρωση αλλά από τους υπευθύνους της Ολλανδικής δημόσιας τηλεόρασης NPO/NOS/AVROTROS και στη συνέχεια εγκρίθηκε από τον Martin Österdahl, τον εκτελεστικό επόπτη της EBU.
Όσο για τις μέχρι τώρα προβλέψεις, η Στεφανία Λυμπερακάκη και το Last Dance, βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 14η θέση της κατάταξης, ενώ η Κύπρος, με την Έλενα Τσαγκρινού και το El Diablo, στην 9η θέση.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας