Survivor: Σκληρά σχόλια στα social media για την ανταρσία των «5»
Η υποψηφιότητα της Χριστίνας Κεφαλά από τον Νίκο Μπάρτζη στο χθεσινό Συμβούλιο του Survivor διχάζει ακόμα περισσότερο την Μπλε ομάδα.
Την πιο απρόσμενη τροπή πήρε το αγώνισμα στο Survivor, το βράδυ της Τετάρτης, πριν καν αρχίσει! Και αυτό καθώς οι περισσότεροι παίκτες της μπλε ομάδας αρνήθηκαν να αγωνιστούν για το έπαθλο της επικοινωνίας εξαιτίας της επιλογής που έκανε ο Νίκος Μπάρτζης να θέσει υποψήφια προς αποχώρηση την Χριστίνα Κεφαλά.
Ειδικότερα, όταν βρέθηκαν μπροστά στον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργο Λιανό ανακοίνωσε πως δεν θα αγωνιστεί αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.
Την απόφαση αυτήν ακολούθησαν και υιοθέτησαν η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Αλέξης Παππάς, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και βεβαίως η Χριστίνα Κεφαλά που εξαιτίας του προβλήματος της υγείας της δεν μπορούσε να βρεθεί στον στίβο μάχης! Έτσι, απέναντι στην κόκκινη ομάδα, θα έπρεπε να αγωνιστούν μόνο ο Τζέιμς Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη.

- Αγρότες: Αποχώρησαν από το μπλόκο της Νίκαιας – «Θα συνεχίσουμε τον αγώνα και με άλλες μορφές»
- Μια νύχτα μόνο: Έρχονται ανατροπές και δυσάρεστες εκπλήξεις
- Πιερ Μπουρντιέ: Το δεξί και το αριστερό χέρι του Κράτους
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Βόλο (pic)
- Ποια Ελληνικά Online Live Καζίνο Προσφέρουν το Καλύτερο Cross-Device Syncing;
- Νέα Αριστερά: Το σκάνδαλο των υποκλοπών τώρα αρχίζει – Μύδροι κατά της κυβέρνησης μετά την αποκάλυψη του in
- Η απάντηση του Κλοπ για πιθανή επιστροφή: «Ποτέ μην λες ποτέ»
- Νέα επαγγελματική «σφαλιάρα» για την Νίκολα Πελτζ με φόντο τον πόλεμο των Μπέκαμ – Είναι ενοχλητικό, δεν βλέπεται
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442