Ο πατέρας του Μορίμπα σταμάτησε τη μεταγραφή του στη Σίτι
Ο πατέρας του Ιλάις Μορίμπα γνωστοποίησε πως απέτρεψε μεταγραφή του 18χρονου στην Μάντσεστερ Σίτι, επειδή είχε την πεποίθηση πως ο γιός του θα γράψει ιστορία με την Μπαρτσελόνα.
Ο πατέρας του Ιλάις Μοριμπά αποκάλυψε πως είχε «χαλάσει» την μεταγραφή του γιου του στην Μάντσεστερ Σίτι, μιλώντας στην «Sport». Συγκεκριμένα ο πατέρας του νεαρού που κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο ίδιος πίστευε αρκετά στις δυνατότητες του παιδιού του, με αποτέλεσμα να τον μεταπείσει να παραμείνει στην Βαρκελώνη για να καθιερωθεί στους μπλαουγκράνα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Με την Μπαρτσελόνα, οι διαπραγματεύσεις για το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο δεν προχώρησαν. Συναντήθηκε με τον αθλητικό διευθυντή της Σίτι και μας εξήγησε το project. Μας άρεσε γιατί πόνταραν πολύ σε εκείνον. Λίγες εβδομάδες αργότερα είχαμε τα εισιτήρια για ταξιδέψουμε στο Μάντσεστερ και να υπογράψουμε. Τα ακύρωσα, όμως, το πρωί.
Ήθελα ο Ιλάιθ να αποτελεί παράδειγμα και μία αναφορά για της νέες γενιές της Μπαρτσελόνα. Οι φίλοι του είχαν φύγει. Εάν έμενε, θα ήταν απόδειξη ότι η Μπάρτσα στήριζε τους νέους παίκτες. Καταφέραμε να φτάσουμε σε συμφωνία και βγήκαμε όλοι νικητές.»
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Ολοκληρώνεται το βράδυ της Τετάρτης η δεύτερη ημέρα των ρεβάνς της ενδιάμεσης φάσης του Champions League και έτσι, στις δώδεκα γνωστές, προστίθενται οι τελευταίες τέσσερις ομάδες που θα βρεθούν στους «16».
Χωρίς Μιλουτίνοφ και Βεζένκοφ αλλά με στόχο τη νίκη που θα τον εδραιώσει περισσότερο στην τετράδα της Euroleague, αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας, το βράδυ της Τετάρτης.
Εντυπωσιακές εικόνες στην Ουαλία καθώς ο Αμερικανός ράπερ Snoop Dogg επισκέφθηκε για πρώτη φορά το γήπεδο της Σουόνσι, μετά την απόφασή του να μπει στο ιδιοκτησιακό σχήμα της και γνώρισε την αποθέωση!