Έναν σοκαριστικό τραυματισμό σε κεφάλι κι αυχένα, υπέστη ο Δημήτρης Πέλκας στην αναμέτρησης της Φενέρμπαχτσε με την Κόνιασπορ όταν στο 82ο λεπτό του ματς συγκρούστηκε με τον Σλοβένο μπακ, Σκούμπιτς.
Ο Πέλκας έπεσε στον αγωνιστικό χώρο με πολύ άσχημο τρόπο κι αμέσως έσπευσαν για τις πρώτες βοήθειες τα μέλη του ιατρικού τιμ της Φενέρμπαχτσε, όμως επειδή το τράνταγμα που υπέστη στον αυχένα ήταν πολύ ισχυρό ακινητοποιήθηκε πλήρως σε φορείο και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο στο Ικόνιο για εξετάσεις.
Το καλό είναι πως οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ήταν καθαρές και δεν έδειξαν κάποια ζημιά, με τον γιατρό της Φενέρ, Μπουράκ Κουντουρατσίογλου να αναφέρει ότι ο Έλληνας μέσος έχασε προσωρινά τις αισθήσεις του, μετά τη σφοδρή σύγκρουση: «Ο Πέλκας δέχθηκε ένα πολύ σοβαρό χτύπημα στο στήθος και έχασε τις αισθήσεις του για λίγο.
Με την σύγκρουση που είχε δάγκωσε την γλώσσα του και είχε μία ελαφρά αιμορραγία από το στόμα. Αφού ανέκτησε τις αισθήσεις του, παραπονέθηκε για πόνους στο στήθος. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο το συντομότερο δυνατόν σε νοσοκομείο και εκεί κάναμε τομογραφία εγκεφάλου, λαιμού και πνευμόνων».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως θα γυρίσει στους πάγκους μόνο αν βρει το κατάλληλο κίνητρο και ο Άρης Betsson του Ρίτσαρντ Σιάο δείχνει ικανός να του το προσφέρει στο προσεχές μέλλον.