Άρης : Ποιο είναι το πλάνο του Άκη Μάντζιου για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Ο έλληνας τεχνικός δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα στο αποψινό (19:30) εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ
Ο Άκης Μάντζιος έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα στο αποψινό (19:30) εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Ο Μπουσέ αναμένεται να πάρει τη θέση του Κουέστα, που δε βρίσκεται και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση μετά το λάθος που έκανε στον αγώνα Κυπέλλου.
Στο 4-2-3-1 με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του ο Μάντζιος, ο Σούντγκρεν θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Σάκιτς το αριστερό, ενώ Ρόουζ και Δεληζήσης θα είναι το κεντρικό δίδυμο.
Οι Σάσα και Τζέγκο θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Μανσίνι δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Γκάμα αριστερά και ο Μπερτόλιο πίσω από τον Μάνο, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.
- Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται εκτός έδρας με το Περιστέρι Betsson, με στόχο το απόλυτο στην Stoiximan GBL
- Έρχεται στην Αθήνα ο Μόντε Μόρις για τον Ολυμπιακό (vids)
- Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης»
- Η ΕΠΟ ζήτησε παρέμβαση της UEFA για αλλαγές στη διαιτησία
- Ο νικητής του Σούπερ Καπ Ιταλίας πάρει 11 εκατ. ευρώ
- Άρσεναλ – Γουλβς 2-1: Γλίτωσε την γκέλα και πήγε στο +5
- Ολυμπιακός ONEX – ΑΟΝΣ Μίλων 2-3: Ανατροπή και νίκη στο τάι μπρέικ
- Battle of the Sexes: Όταν η Κινγκ έγινε σύμβολο των γυναικών και η αναβίωση της «μάχης των φύλων» 52 χρόνια μετά (vids+pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 14.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/howen-ac0WfQ3F6dw-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442