Γιώργος Σουξές: Οι Άγριες Μέλισσες θα συνεχίσουν και για τρίτη σεζόν
Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως η δημοφιλής δραματική σειρά θα συνεχιστεί ενώ αναφέρθηκε και στις τελευταίες εξελίξεις.
Ο Γιώργος Σουξές μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε ότι οι «Άγριες Μέλισσες» θα συνεχιστούν και για τρίτη σεζόν.
«Επίσημα δεν έχουμε ενημερωθεί, αλλά νομίζω ότι το σίριαλ θα πάει και τρίτη χρονιά» είπε ο ηθοποιός που αναφέρθηκε και στις εξελίξεις του σίριαλ.
Ο Γιώργος Σουξές είπε ότι η Ελένη με τον Λάμπρο θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ ο ίδιος δεν ξέρει αν θα παντρευτεί ακόμα.
«Η μητέρα μου θέλει, η Ρίζω θέλει, οπότε είμαι χαμένος από χέρι. Κι επειδή οι γυναίκες όταν βάλουν κάτι στο μυαλό τους το κάνουν, μπορεί να γίνει γάμος πριν την τρίτη σεζόν».
Όσο για τέλος του Βόσκαρη, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε: «Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να τον διώξουμε τον Βόσκαρη. Νομίζω ότι πλησιάζει το τέλος του».
- Αρκάς: Η καλημέρα της τελευταίας εβδομάδας του χρόνου
- Η Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ ξεμπροστιάζει την κυβέρνηση παύει να προβάλλεται, αγρότες που δεν υποκύπτουν διαβάλλονται, το Μαξίμου άρχισε να πανικοβάλλεται
- Μείνε fit και στις γιορτές: Η προπόνηση που κάνει τη διαφορά
- Τραγωδία στην Ινδονησία: 16 νεκροί από πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας
- Μπαράζ ελέγχων ξεκινά η Εφορία για επιστροφές ΦΠΑ – Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο
- Συνταγές: Δύο σούπες για το κρύο του χειμώνα
- Αλκοτέστ στο κέντρο της Αθήνας – Εντοπίστηκε γυναίκα με ηλεκτρικό πατίνι υπό την επήρεια αλκοόλ
- Τουρκία: Επτά αστυνομικοί τραυματίες σε μάχη με τζιχαντιστές του ΙΚ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442