Μαρία Κανελλοπούλου για καταγγελίες : «Έχω πολλά να πω αλλά θέλω να κάτσει ο κουρνιαχτός»
«Όταν διάβασα ότι ο φάκελος στην εισαγγελία λέγεται «Φάκελος Τέχνης» στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, έκλαψα»
Η Μαρία Κανελλοπούλου ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show» και μίλησε μεταξύ άλλων για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο που βλέπουν τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας.
Η ηθοποιός είπε: «‘Εχω πολλά να πω αλλά θέλω να κάτσει ο κουρνιαχτός. Δεν είναι πράγματα που συμβαίνουν στο θέατρο αλλά σε όλη την κοινωνία… Η βία, η σεξουαλική παρενόχληση, η λεκτική βία διαπερνά όλες τις τάξεις και τα κοινωνικά στρώματα κι επαγγέλματα. Εστιάζονται σε πράγματα με έναν τρόπο τσουβαλιάσματος, όπου όλα τα αδικήματα είναι ένα. Είναι το ίδιο η λεκτική βία και ο βιασμός; Δεν είναι. Είμαι ενάντια σε όλα αλλά μην χάνουμε το μέτρο και τα τσουβαλιάζουμε όλα».
Η ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: «Μας παραδόθηκαν κάποια πράγματα ως σοφά κι αυτό είναι έτσι. Ο φωτισμένος κι ο ταλαντούχος μπορεί να λέει όσα θέλει. Θα ήταν πολύ καλύτερα αν όλοι είχαμε μιλήσει πολύ νωρίτερα. Όταν διάβασα ότι ο φάκελος στην εισαγγελία λέγεται «Φάκελος Τέχνης» στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, έκλαψα. Δεν είναι ο φάκελος τέχνη αλλά η τέχνη είναι για να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους».
- Ισπανία: Οι σιδηροδρομικοί υπάλληλοι ανέστειλαν την απεργία τους, αφού κατέληξαν σε συμφωνία με την κυβέρνηση
- Τουρκία: Φτιάχνει κλίμα ο Τσελίκ, 48 ώρες πριν τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν
- Η επική αντίδραση του Γκουαρδιόλα στην ασύλληπτη απόκρουση του Ντοναρούμα – Δεν το πίστευε! (vid)
- Ποια είναι η πηγή έμπνευσης της Ντρου Μπάριμορ; Ο Σον Ουάλεν
- Ακίνητα: Πώς η ακρίβεια… συρρικνώνει τα σπίτια μας – «Χάσαμε» σε δύο χρόνια 7 τ.μ.
- Αγώνας επιβίωσης για τον Στάρμερ – Ποιοι τον στηρίζουν, ποιοι ζητούν την αποχώρησή του




