Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Βάσια Παναγοπούλου στο MEGA : Πρέπει να ληφθούν μέτρα μετά τις καταγγελίες

Βάσια Παναγοπούλου στο MEGA : Πρέπει να ληφθούν μέτρα μετά τις καταγγελίες

Η ηθοποιός Βάσια Παναγοπούλου, μίλησε για σεβασμό και ευγνωμοσύνη σε αυτούς που βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε η ηθοποιός Βάσια Παναγοπούλου για τις καταγγελίες περί βιασμού με τις οποίες κατηγορείται ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Δημήτρης Λιγνάδης.

Η ηθοποιός Βάσια Παναγοπούλου, μίλησε για σεβασμό και ευγνωμοσύνη σε αυτούς που βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν.

Υποστήριξε ότι εκείνοι που έπρεπε να γνωρίζουν είναι η αρμόδια προϊστάμενη αρχή, το υπουργείο Πολιτισμού.

Συγκεκριμένα για την υπουργό, είπε ότι δεν έπρεπε να προσβάλει τον κλάδο των ηθοποιών λέγοντας ότι εξαπατήθηκε από την υποκριτική τέχνη του κ. Λιγνάδη και πως σε περισσότερο πολιτισμένες χώρες, άνθρωποι με πολιτικές θέσεις έχουν παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας.

«Όταν υπάρχουν σοβαρές καταγγελίες ότι κάποιος εκμεταλλεύεται τη θεσμική θέση που κατέχει, πρέπει να παρθούν μέτρα και να γίνει έρευνα», κατέληξε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο