Την απόφαση της ΔΕΗ να προχωρήσει σε έκπτωση 10% στους λογαριασμούς του Φεβρουαρίου, ανεξαρτήτως προμηθευτή, σε όσους έμειναν χωρίς ρεύμα, ανακοίνωσε η Σοφία Δήμτσα, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων της ΔΕΗ.
Δώρο τα τέλη δικτύου διανομής
Μιλώντας στο MEGA, η κ. Δήμτσα επισήμανε πως «το ελάχιστο που μπορεί να γίνει για να αποζημιωθούν τα νοικοκυριά που ταλαιπωρήθηκαν, είναι ο ΔΕΔΔΗΕ να αφαιρέσει από τον λογαριασμό του Φεβρουαρίου την χρέωση του δικτύου διανομής σε όλους τους πελάτες που επλήγησαν από την κακοκαιρία».
Η έκπτωση που θα δουν οι πελάτες θα κυμαίνεται περίπου στο 10% του συνολικού λογαριασμού κατανάλωσης ρεύματος και θα δοθεί από τον ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να ισχύσει και για όσους καταναλωτές έχουν επιλέξει διαφορετικό προμηθευτή ρεύματος.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.