Κάτω Αχαΐα: Χαμός σε γλέντι αρραβώνων
Κάτοικοι της περιοχής έκαναν καταγγελία, ενώ στο σημείο βρέθηκε και η Αστυνομία. Πληροφορίες της ιστοσελίδας flamis.gr αναφέρουν πως επεβλήθη πρόστιμο 3.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη του σπιτιού, όπου γινόταν ο αρραβώνας.
Χαμός έγινε το βράδυ της Παρασκευής (12.02.2021) στη συνοικία των τσιγγάνων, στην Κάτω Αχαΐα, όπου γινόταν γλέντι αρραβώνα με… εκατοντάδες καλεσμένους, λίγο μετά την ανακοίνωση των έκτακτων μέτρων για τον κορονοϊό από τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Χαρδαλιά.
Κάτοικοι της περιοχής έκαναν καταγγελία, ενώ στο σημείο βρέθηκε και η Αστυνομία. Πληροφορίες της ιστοσελίδας flamis.gr αναφέρουν πως επεβλήθη πρόστιμο 3.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη του σπιτιού, όπου γινόταν ο αρραβώνας.
- Προειδοποίηση ΔΝΤ: Ο πόλεμος μπορεί να βυθίσει σε επισιτιστική ανασφάλεια άλλα 45 εκατ. ανθρώπους
- Ο Μαρκ Ρούτε αποθέωσε τον… Τραμπ: «Θαυμάζω την ηγεσία του» – Τι είπε για τον «αφανισμό» του Ιράν
- Ρίξτε μια ματιά στο τρένο με το οποίο ταξίδευε ο Τίτο
- Εκτός ο Ευαγγέλου: Χωρίς Έλληνα διαιτητή το μουντιάλ, όπου πάνε Νορβηγός και Σουηδός
- «Κροτίδες» μεταξύ ΠΑΣΟΚ-Γεωργιάδη για τα ρουσφέτια: Τώρα θυμήθηκε το Πάσχα ο ρουσφετάκιας υπουργός για να ξεφύγει
- Οι νέοι αλλάζουν τους κανόνες εργασίας και λένε «όχι» στο burnout του γραφείου – 1 στους 4 επιλέγει τεχνικά επαγγέλματα
- H Γη γίνεται όλο και φωτεινότερη τις νύχτες – Η Ευρώπη όμως σκοτείνιασε
- Ο Κάραγκερ δεν «μάσησε» τα λόγια του για τις μεταγραφές της Λίβερπουλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442